Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A púdert így is lehet "hordani...

A púdert így is lehet "hordani"? Tudtok ajánlani egy jót?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A púdert úgy is lehet használni, ha alá nem kenek alapozót? Használja valaki így? Mennyire fed?

Illetve, aki használ púdert, akár alapozóval, akár nem, tud ajánlani egy szép világos árnyalatot, ami jól fed?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. nov. 11. 00:12
 1/4 anonim ***** válasza:
persze, ha egy sminkhez használsz alapozót akkor mindnképp az alapozóra kell kenni a púdert.
2012. nov. 11. 00:20
 2/4 anonim ***** válasza:
alapozó nélkül is jó, csak kevésbé làtszik. viszont előtte hidratàlni kell, hogy ne legyen szemcsés az arcod. tudod mikor úgy nèz ki, mint ha szàraz lenne a bőröd. ha nincs időm, azt szoktam csinàlni, hogy arckrémmel bekenem az arcom, fél perc múlva letörlöm, aztàn jöhet a púder vagy alapozó. én rimmel púdereket hasznàlok, azok jók.
2012. nov. 11. 00:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Én bourjois healthy balance púdert használok, nagyon finom púder, én szeretem. :) Mondjuk nagyon nem fed, de szépen egységesíti a bőrt és matt hatást biztosít. De nekem nincsenek nagyon bőrhibáim, szóval nincs komolyabb fedésre szükségem.
2012. nov. 11. 08:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Hidratálás után púder is elég.

Én CadaeVera 2in1 púdert használok, jó fedése van és van belőle nagyon világos is (10 soft ivory).

2012. nov. 11. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!