Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen színű körömlakkjaid...

Milyen színű körömlakkjaid vannak? Milyet szeretnél még?

Figyelt kérdés
Kaptam egy kis pénzt, amiből többek közt körömlakkokat is szeretnék venni. Nem tudom eldönteni, milyen színűt. Ezért tettem fel a kérdést, hogy jó ötleteket kapjak. :)
2009. aug. 26. 12:53
 1/10 anonim ***** válasza:
húú nekem van francia manikűr, fekete, átlátszó, átlátszó csillámokkal, gyöngyház fényű rózsaszín / fehér, vörös, piros, élénkrózsaszín, kék :D , sárga, zöld, aranyszínű, körömfehérítő (ilyen fehéres színe van:D), ezüst csillámokkal, bordó, narancs :)
2009. aug. 26. 13:09
 2/10 anonim ***** válasza:

hát igen, nekem is ilyesmik vannak:P

de biztosan el tudod dönteni, h milyet szeretnél. Átlátszót, gyöngyházszínűt meg fehéret szerintem mindenképpen evgyél. Ha vadabb vagy a fekete meg a kék is jóó lesz. Ha visszafogottad, úgyis a rózsaszín árnyalatait fogod választani:)

Ha meg inkább dögös típus vagy..gondolom piros, vagy ezüst, arany:) mint általában nekem is:P

Jóó lakkozást:)

2009. aug. 26. 13:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2009. aug. 26. 13:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha használsz rúzst, vagy szájfényt, mindenképpen hozzáillő színeket válassz. Ha nem, akkor is legalább 4-5 félét vegyél a ruháidhoz igazodva és persze a divathoz is.
2009. aug. 26. 13:34
 5/10 anonim ***** válasza:

Fekete és lila, meg egy átlátszó apró csillámokkal.

Vöröset szeretnék még.

2009. aug. 26. 14:35
 6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat! :)
2009. aug. 26. 14:49
 7/10 anonim ***** válasza:

4 lila (sötét,kevésbé sötét,világoslila,átlátszóslila xd)

4 piros (szintén eltérő árnyalatok)

ezeken kívül: 1 kékes és egy 1 fehéres gyöngyházszínű,fémesbarna,ezüst,és barna-vörös-ezüst csíkozó. amúgy ezeknek a nagy részét a nővéreimtől kaptam xd

tervezem beszerezni: neonzöld,palackzöld,sötétkék

2009. aug. 26. 16:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Van: fekete, lila, rózsaszín(nem használom mert csillog xD), és egy matt vattacukorrózsaszín xD, és egy félig üres piros, meg egy ilyen vörösesbarna.

Szeretnék: kéket, zöldet, sárgát, narancsot, pinket, és egy új pirosat :$

16/L

2009. aug. 26. 20:57
 9/10 anonim ***** válasza:
van egy áltlátszüs,egy krémszínű,és egy olyan érdekes nemis tudom mihez hasonlítani!ennyi van mert nemszeretem az erős színeket,most me műkörömöm van francia!:D
2009. aug. 27. 09:14
 10/10 anonim válasza:
lila, neon-rózsaszín, neon-zöld, metálzöld, sötétkék, metálkék, csillámló kék, fekete, ciklámen, fehér, narancssárga, piros, halvány rózsaszín, bordó, halványbarna, aranyrózsa, sötét rózsaszín, csillámló zöld, csillámló lila, átlátszó <--- ezek vannak :D
2010. márc. 6. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!