Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen körömlakkjaid vannak?

Milyen körömlakkjaid vannak?

Figyelt kérdés
Főleg a kedvenceidre vagy azokra gondoltam amiket már nem kedvelsz annyira.ha tudsz lécci linkelj,mert vannak olyanok,amiket nehéz elképzelni. Köszi :)
2011. ápr. 26. 14:25
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

nekem a kedvenceim:

[link]

[link]

[link] a 2. és a 4.)

ILYET AKAROK :): [link]

ezeket *.*: [link]

[link]

[link] (bal odali kettő)

[link]

2011. ápr. 26. 14:38
 2/14 anonim ***** válasza:
Van színtelen, kétféle rózsaszín, egy gyöngyházas és egy ezüst, most ez a kedvenc :) Valamint még anyumnak van egy halvány lilás, az is tök szép, olykor ellopom :)
2011. ápr. 26. 14:40
 3/14 anonim ***** válasza:

Amiket nagyon szeretek:

-cseresznye színű ( [link]

-fekte

-pink

-levendula hehe:D

-zöldeskékes ( [link]

Ezeket szoktam leggyakrabban használni :)

Meg ugye átlátszót ...

Olyan nemnagyon van amit nem szeretek, mert az összes essence és miss sporty és szerintem elég jók :)

Bár van egy az avonból amit nem szeretek mert nagyon folyós.

2011. ápr. 26. 14:41
 4/14 anonim válasza:

színtelenek, piros, vörös, arany, ezüst, több féle rózsaszín, sötétebb kék, fehér, sárga.

de pasztell színeket szeretnék beszerezni :))

2011. ápr. 26. 14:42
 5/14 anonim ***** válasza:

2. vagyok, ilyen az ezüstöm:

[link]

2011. ápr. 26. 14:42
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket,biztos nagyon szépek. Húú nekem is kéne egy halvány lila,levendula színű. :P
2011. ápr. 26. 14:44
 7/14 anonim ***** válasza:
nekem a halvány rózsaszín körömlakkok nagyon bejönnek*-*meg most vettem egy zöldeskéket, de vannak piros lakkjaim, bordósabb is, meg fehér :)
2011. ápr. 26. 16:11
 8/14 anonim ***** válasza:

Rengeteg körömlakkom van....szinte van olyan,amit egyszer használtam, mert háttérbe szorul az újak mellett!:)

tehát ezért is nagyon nincs kedvenc!:)

Amik tetszenek nagyon: (nem linkelgetek mindegyikről, mert van, hogy nem találtam meg...de a nevüket leírom)

Nos...:

* Essence Colour Base 02 - ezüstös [link]

* Jollie France 41 31089 - babarózsaszínes

* Miss Sporty 60 - türkíz.. ezt már valaki kilinkelte előttem. [link]

* Essence Choose Me! 38 - ez is türkíz csak sokkal csillámosabb, mint a Miss Sporty [link]

* Essence Purple Diamond 59 - pinkes nagyon nagyon csillámos...gyönyöörűűű <3 [link]

* Essence So Glamourous 11 - meggy piros ...sajnos már nem kapható [link]

* Essence Meet me now! 48 - olyan nem is tudom...lilás-mályvás..:D [link]

* Essence Very Berry 41 - pinkes-lila [link]

* Catrice 020 - narancssárga [link]

* Essence Where is the party? 43 - ilyen lilás..de ha úgy süt a fény rá vagy éppen nem süt zöldes...nagyon komoly!:)

[link]

ill. [link]

* Miss Sporty 380 - pink [link] a második és a negyedik a miss sportys..de oda is van írva..:)

van pár szép S-hes lakk is...pl 230, 435, 439, 375, 433...:) nézz ezek után...mert ezeket nehéz lenne megtalálni!:)

Tehát asszem világos, hogy sok Essence lakkom van..és nagyon szeretem is őket!:)

2011. ápr. 26. 17:00
 9/14 anonim ***** válasza:

Na jó...megkeresgélem a S-hes lakkokat is!:)

Úgy is unatkozok...tehát

S-he:

* 230 [link]

* 435 [link]

* 439 [link] , [link]

* 433 [link]

A 375-t nem találtam, de az ilyen gyöngyházas színű..elég szolid, de nagyon jó! :)

2011. ápr. 26. 17:06
 10/14 anonim ***** válasza:

És még annyit, hogy ezen kivül rengeteg más kedvenc is van, de azok olyan alap színek, mint pl egy piros, kék, sárga...semmi csillám vagy ilyesmi benne!:)

De többnyire azok S-he s lakkok!:) Vagy ilyen no name!:)

Na remélem kielégítő volt a válaszom!:)

2011. ápr. 26. 17:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!