Olyan könnyen letörök. Mivel kenegessem? Vagy mit kell vele csinálni hogy megerősödjön?
2013. jan. 2. 12:40
1/7 anonim válasza:
Ricinusolajjal kenegesd:)
2013. jan. 2. 12:46
2/7 anonim válasza:
Nekem a lovely erősen regeneráló készítmény vált be. Rossmanba lehet venni, 500Ft körül van. Az üvegben fehér a lakk, de ha felviszed a körömre átlátszó lesz, csak enyhe csillám látszik majd.
Én kb. 3 hete használom és egészen megerősödött a körmöm. Régebben nagyon jó volt a körmöm, de az utóbbi időben mindig letört, betört, ezért nem tudtam szépen kilakkozni a körmeimet. Amikor már egymás után 4 körmöm is betört és le kellett reszelni rövidre a körmeimet, elhatároztam, hogy veszek rá valamit. Akkor vettem ezt. Azóta használom, most már nem csak erősebb a körmöm, meg is nőtt, így végre meg tudom csinálni a rég óta tervezgetett francia manikűrt. :)
17/L
2013. jan. 2. 13:03
3/7 anonim válasza:
a nagyanyáink jól bevált régi módszere:néha egy csipet élesztő(nem por),nekem hamar használ és még a bőröm és a hajam is szebb lett,a körmöm meg el felejtette hogy mit jelent az hogy letörni
Szia! Én is ezzel a problémával küzdöttem/küzdök. Én nem kenegettem semmit, nem csináltam vele semmit, csak megnövesztettem, és egyáltalán nem rágtam, és amikor láttam, hogy valamelyik körmöm kezd beszakadni, gyorsan megreszelgettem kicsit, hogy eltűnjön a behasadás. Mostanra nagyon szépen megnőttek, néha azt hiszik, hogy műköröm. :) Ja, és mindig ki van festve, mert anélkül elég gyengék még, de remélem idővel megerősödnek.
2013. jan. 2. 15:51
6/7 anonim válasza:
Akármivel kenheted, de a körmöket elsősorban belülről lehet erősíteni, egészséges és vitamindùs tàplálkozással
2013. jan. 3. 07:16
7/7 anonim válasza:
utolsó hozzászólónál a pont. én mióta szedek mindenféle vitaminokat, nagyon szépek a körmeim. gimis koromban meg tele volt ilyen fehér foltokkal meg vékony is volt. azóta minden okés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!