Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szempilla hosszabbítással...

Szempilla hosszabbítással kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van? (:

Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 12:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Lefekvés előtt rákensz ricinus olajat minden nap, ébredéskor lemosod. Kb. 1 hét után látható az eredmény.
2013. jan. 1. 16:16
 2/7 A kérdező kommentje:
gondolkoztam már ezen én is. :) a hajamra azt használom, és csak jót tudok róla elmondani. szempillánál is hasonló eredményekre lehet számítani? eddig még ott nem mertem kipróbálni. :)
2013. jan. 1. 17:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen :)

Persze nem növeszti végtelenül a szempillát, de láthatóan hosszabb lesz :)

Szempillára naponta kell kenni, nem úgy, mint a hajra. Nem károsítja.

Nekem úgy tűnt föl a legjobban a növekedés, hogy egy hétig nem sminkeltem, utána meg nem tudtam normálisan kifesteni a szempillám. Kifestve sokkal látványosabb volt, mint előtte.

2013. jan. 1. 18:49
 4/7 A kérdező kommentje:
igen, ezt gondoltam, hogy nem a végtelenségig fog nőni. csak most olyan kis csutkák, hogy bármekkora változásnak örülnék. :D ha most elkezdeném, akkor mennyi ideig lenne érdemes csinálni? :) nem hullik tőle nagyon? csak mert valahol olvastam ilyeneket is... :|
2013. jan. 1. 18:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem hullott egyáltalán. A hajra káros a sűrű használat, nem értem, hogy pillára miért nem.

Napi használattal egy hét után nagyon feltünő. Ha jól emlékszem, én tovább nem is használtam.

2013. jan. 1. 19:05
 6/7 A kérdező kommentje:
értem. hajra heti kétszer használom. az remélem még nem rossz. :) mától meg elkezdem szempillára is. köszönöm szépen a tanácsokat! :)
2013. jan. 1. 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nem értem miért káros?!!!

Majdnem minden hajmosás előtt kenek rá (haj kifésül, ricinusolaj megmelegít, ujjal rákeneget, hajszárítóval megmelenget, arra nejlon, majd 2 meleg vastag sapi) 2 órát szoktam rajtahagyni, majd mint szoktam lemosom.

És nekem csak jó, bár hetente 2-3 alkalommal szoktam én is csak...

2013. jan. 22. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!