Aki már régóta használ parfümöt: A korral, hogyan változott az ízlésetek a parfümökkel kapcsolatban?
pl. Milyen típusú illatokat használtatok régen/most?
Mi volt a kedvenc márkátok? Most mi?
állati eredetű? növényi eredetű?
Mindig is a nagyon édes és a gyümölcsösen friss illatok voltak a kedvenceim. :)
Télre az Avon Secret Fantasy Star-t használom. Édes, vattacukros jellegű, de nem émelyítő. De a Star Nature vattacukor parfümjét is szeretem.
Nyáron Adidas Fruity Rhythm vagy Puma Jam. Ezek tipikus nyári-tavaszi édeskésen friss illatok.
Az első nagy parfümélményem a Tommy Hilfiger T. Girl illata volt. Akkor voltam kb. 14 éves, megőrültem ezért az illatért, de csak felnőtt koromban lett sajátom, az akkori párom meglepett vele. Ma már nem a kedvencem, de a szép emlékek miatt ma is nagyon szeretem. Olyan 16 éves korom körül jöttem rá, hogy nekem főleg a friss, citrusosabb illatok tetszenek, amikben van egy csavar. Így lett a kedvencem pl. a DKNY Women, ami a mai napig a legeslegnagyobb kedvencem. A többi parfümöm is ehhez hasonló, pl Versace: Versense.
26 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!