Lányok! Jó púder pattanásos bôrre?
Figyelt kérdés
Annyira már nincsenek nagy,piros pattanásaim,inkább ilyen kisebbek. Szeretnék egy jó púdert,ami nagyon jól fed,nem tömíti el a pórusokat,és gyógyító anyagokat is tartalmaz..lehetôleg olcsón(2000 Ft alatt).2012. dec. 26. 10:12
1/5 anonim válasza:
Akkor ne púdert, hanem alapozót vegyél. Akármilyen púdert veszel az mág ha csak egy kicsit is eltömíti a pórusokat. Inkább alapozót, aminek közepes fedése van. Vannak már nagyon jók 2000 ft alatt, vagy 2200ft-osak, de púdert csak magában soha ne kenj fel az arcodra. A púdert is csak alapozó föle alkalmazzák és nem csak mert ráütöttek a hasukra és így gondolták ki. De te tudod. Ez csak egy vélemény. Am, Müller az drága, de megnézheted ott is, vagy ha van a közeletekben Rossmann vagy DM akkor ott is érdemesebb néha, mert olcsóbbak, főleg ha van akció. :)
2/5 anonim válasza:
Alapozót semmiképp, az még több pattanást okoz csak.
A púder tökéletes magában, ha megtalálod az igazit ami jó neked, én is a CV 2in1-t ajánlom, nem találtam még jobbat annál. Persze hidratálni minden púder alá kell. Színezett hidratálóból nagyon jó az Essence Pureskin, ez is Müllerben kapható, pattanásos bőrre való.
3/5 anonim válasza:
Hát. Én is az alapozót ajánlom. Sok jó van, ami nem okoz pattanást. Meg kell találni. A púder elég gagyi magában. De te tudod. Majd rájössz. :)
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,majd akkor kipróbálok többfélét is.:)
2012. dec. 26. 15:32
5/5 anonim válasza:
nem tömíti el a pórusokat? egy jó alapozónak vagy púdernek épp ez a lényege,hogy eltömítse sajnos akkorlesz szép.. Ha már kened magad ne tegyél túl sokat,ne legyen maszk hatás.. meg ügyelj arra,hogy ne legyen rajtad egész nap és jól távolítsd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!