Melyik szemceruzát vegyem?
Krémmánián nézelődtem, úgy gondolom, a legjobb értékelésűek közül fogok választani. Szerintetek ezek közül melyik a jobb, ki mit ajánl, melyikkel milyen tapasztalata van? Az a lényeg, hogy jól pigmentált, tartós legyen, és ne mászkáljon el. Köszi!
Bourjois Contour Clubbing szemceruza
Essence Long Lasting szemceruza
Oriflame Kohl Pencil szemceruza
Avon Superschock gél állagú szemceruza
Köszi előre is!
Nekem bourjois van én imádom.
Essence make up-jaira allergiás vagyok azt nem használhatok,avont se szívesen kennék a szememre..
Köszi, nekem is az a legszimpatikusabb idáig. Essence-t én sem annyira merném, körömlakkjaikat szeretem, meg van egy babarózsaszín rúzsom és szájfényem, ezek jók, de nem tudom, hogy szemre milyen lenne. Avonról nem tudok nyilatkozni, onnan is csak egy szájfényem van, Oriflame-től meg semmim.
És neked ez a Bourjois van, amit fentebb linkeltem, vagy esetleg ez?
Vagy másik? :D Mert látom, hogy van több is. Ja, és mennyi az ára kb? Köszi!
ez persze ezt én tölöttem fel az utóbbit:)
Csomagban volt a kedvenc szempillaspirálommal a bourjois volume clubbinggal,úgy volt 3300 szóval szuper árért. Mert alapból a spirálom 2900ft,és mellé volt ez a kitünő cerka.
Douglasban vettem így csomagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!