Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik szemceruzát vegyem?

Melyik szemceruzát vegyem?

Figyelt kérdés

Krémmánián nézelődtem, úgy gondolom, a legjobb értékelésűek közül fogok választani. Szerintetek ezek közül melyik a jobb, ki mit ajánl, melyikkel milyen tapasztalata van? Az a lényeg, hogy jól pigmentált, tartós legyen, és ne mászkáljon el. Köszi!

Bourjois Contour Clubbing szemceruza

[link]

Essence Long Lasting szemceruza

[link]

Oriflame Kohl Pencil szemceruza

[link]

Avon Superschock gél állagú szemceruza

[link]

Köszi előre is!

2012. dec. 22. 15:51
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem bourjois van én imádom.

Essence make up-jaira allergiás vagyok azt nem használhatok,avont se szívesen kennék a szememre..

2012. dec. 22. 16:00
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi, nekem is az a legszimpatikusabb idáig. Essence-t én sem annyira merném, körömlakkjaikat szeretem, meg van egy babarózsaszín rúzsom és szájfényem, ezek jók, de nem tudom, hogy szemre milyen lenne. Avonról nem tudok nyilatkozni, onnan is csak egy szájfényem van, Oriflame-től meg semmim.

És neked ez a Bourjois van, amit fentebb linkeltem, vagy esetleg ez?

[link]

Vagy másik? :D Mert látom, hogy van több is. Ja, és mennyi az ára kb? Köszi!

2012. dec. 22. 16:07
 3/9 anonim ***** válasza:

ez persze ezt én tölöttem fel az utóbbit:)

Csomagban volt a kedvenc szempillaspirálommal a bourjois volume clubbinggal,úgy volt 3300 szóval szuper árért. Mert alapból a spirálom 2900ft,és mellé volt ez a kitünő cerka.

Douglasban vettem így csomagban.

2012. dec. 22. 16:25
 4/9 A kérdező kommentje:
Jaa, értem, köszi! :) A feltöltőt nem néztem haha :D
2012. dec. 22. 16:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Essence van nekem, már vagy 6-ot vettem belőle, sose tudni mikor szűnik meg alapon minden hónapban veszek egyet:) Zsíros a bőröm, de ez azon is tökéletes marad, reggel felkenem és ott is marad estig. Elég nehéz lemosni is, szóval mindenképp ezt ajánlom. Bourjois nekem maszatolódott, Avon is már a nap közepe felé halványult. Oriflamet nem próbáltam.
2012. dec. 22. 20:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem Superschock van egész nap bírja.
2012. dec. 23. 11:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem csak a vízvonalon legyen szemceruza kívül pedig szemtus,mert így nem kenődik le.Én amikor csak szemceruzával húztam ki a szemem folyton lekenődött :S
2012. dec. 26. 14:54
 8/9 A kérdező kommentje:
Én az alsó szempilláim tövébe szoktam használni csak szemceruzát, vízvonalon nekem nagyon tinédzserlányos. Oda( alsó szempillákhoz) pedig nem szívesen raknék tust.
2012. dec. 26. 19:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem az Avonos Supershock gél állagú van, imádom :) Már vagy 15 elfogyott belőle.
2013. jan. 18. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!