Amikor a felső szemhéjat sminkeljük, mi a sorrend: a szemceruzát vagy a szemfestéket kell először használni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 12. 02:45
1/4 anonim válasza:
Ajànlom robert jones smink tutorial videoit, you tube-on sok fent van. Ő egy profi sminkes, sok mindent tanultam tőle. Sminktől is függ, hogy csinàlod. Én úgy szoktam, h befestem a szemhéjam alapszínnel(âtlàtszóval vagy vilâgos színnel, ami nem üt el a bőrtől), aztàn kihúzom a szemem, felfestem a szemfestékeket, aztàn fekete szemfestékkel ecsettel àtfestem a szemceruza vonalàt, sokkal egyenletesebb lesz, próbàld ki. Végül jön a műszempilla, ha hasznâlsz olyat, majd a spiràl.
2/4 anonim válasza:
Én is hasonlóan csinálom, mint az első válaszoló. :)
Az ok egyszerű, bár már sokat gyakoroltam, néha még elrontom a tusvonalat/ szemceruza vonalat. Korrigálni pedig sokkal könnyebb, amikor más még nincs a szemem, csak a tus vagy szemceruza.
A szemsminket a szemhéjam zsírtalanításával kezdem (normál bőrre való tonikkal átitatok egy fültisztítót és áttörlöm a szemhéjamat), ezáltal tartósabb lesz a smink. Utána jöhet a szemhéjalapozó, majd a tus vagy a szemceruza a pillák tövébe. Utána szemhéjpúder és a végén ismét tus vagy szemceruza, mert az eredetileg megrajzolt vonalat könnyen meg tudom húzni újra. Végül szempillaspirál és kész is a smink. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, és ez az alsó szemhéjra is igaz? Először a szemceruza és utána a szemfesték?
2012. nov. 12. 20:35
4/4 anonim válasza:
igen! először szemcerka, szempilla spirál, és ugyanígy igaz alulra is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!