Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen ez a köröm szerintetek?

Milyen ez a köröm szerintetek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Szerintetek milyen? Bevallom nekem annyira nem tetszik, mert elég rövid a körme és nem illik hozzá, kíváncsi lennék, hogy nekem furi az ízlésem, vagy tényleg nem annyira klappol ilyen hosszúságú körömhöz az ilyen stílus.

Légyszíves értelmes válaszokat!

Előre is köszönöm!

2012. dec. 21. 22:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
valóban kissé fura, hogy pici a körme. nem mutat rajta annyira jól, de nem mondom, hogy rossz. de ez minden díszítéssel így van, igazán hosszú körmön mutat jól
2012. dec. 21. 22:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem így pici körmön úgy mutat mintha már félig lekopott körömlakkot mutogatna..

Mindegy nem tetszik,talán szép hosszú körmön,de így nem.

2012. dec. 21. 23:23
 3/5 anonim ***** válasza:
39%

Én alapvetően kivagyok a körömdíszítéstől.

Vagy egyszínű vagy sima, minta nélküli francia manikűr. A többi retek béna, mintha valami tizenéves kislány dekorálni akarna.

A férfiaknak nem jön be az ilyen, csak szólok.

2012. dec. 22. 00:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek veled kérdező! :)

Néhány hete láttam egy hasonló körmöt és a módszert, hogyan lehet ilyet készíteni. Nekem nagyon tetszik, ki is szerettem volna próbálni, de sajnos az utóbbi hónapban nagyon elgyengült a körmöm és sokszor törik le, szakad be, így le kell reszelni. Kis körmön irtó bénán néz ki, ezért még nem volt alkalmam kipróbálni.

Lassan 2 hete használok regeneráló, erősítő lakkot, ez egyenlőre jónak bizonyul, már csak meg kellene nőnie a körmömnek és akkor kipróbálnám.

Nekem egyébként a módszer tetszik, csak rövid körmökön idétlenül néz ki, kicsit igénytelennek tűnik vagy nem is tudom. Hosszabb, szépen formára reszelt körmökön azonban jól mutathat! :)

17/L

2012. dec. 22. 20:23
 5/5 anonim válasza:
Nekem sem igazán tetszik! Nem tudom hogy van e valamilyen fedőlakk a körmén, ha igen akkor elég matt hatású /elvileg látok valamit rajta/. Ha esetleg fényesebb csillogású átlátszó körömlakkot tett volna rá akkor azt mondom első próbának elmegy!
2013. jan. 6. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!