Mikor fogjákmár fel? (fültágító)
"a fültágító gusztustalan lehet most menő de majd 60 évesen hogy fog kinézni? meg ha megunod nem tudod visszacsinálni a lyuk ott marad.. "
Úristen tényleg még mindig itt tartunk?!
1. Gusztustalan - ezt te így látod, de nem mindenki. Főleg nem azok akik hordják.
2. Te hogy fogsz kinézni 60 évesen? Sehogy sem leszel már szép, akkor nem mindegy?
3. Látszik hogy semmit nem tudsz erről, össze lehet varratni a cimpát.
Úgy utálom hogy az emberek egyből véleményt formálnak mindenről, amiről konkrétan SEMMIT nem tudnak...
Mi a szép egy hosszú hajban?
Mi a szép egy fehér bőrben?
Mi a szép a hosszú szempillákban?
Mi a szép egy piros rúzsban?
Mi a szép egy borotvált lábban?
Mi a szép egy fülbevalóban?
És még folytathatnám... Mégis hogy kérheted, hogy én magyarázzam el neked egy gyakoris válaszban, hogy mi az a szépség, hogy mitől lesz szép valami? Egyáltalán ki lenne képes ilyesmire?
De tessék, találtam neked egy cikket róla: [link]
"A szép valamiféle esztétikai érték, mely akkor jön létre, ha a bennünket körülvevő realitások egybeesnek a mi ideálisról alkotott elképzeléseinkkel." - Ez egy nagyon jó megfogalmazás véleményem szerint, én magam is sokszor próbáltam ezt elmagyarázni, de persze sosem tudtam így megfogalmazni.
Kösz a kérdésed, nélküled nem találtam volna rá erre a cikkre. ;)
én sem vagyok sokkal idősebb de nem hallgatok justin biebert meg nyál zenéket sem és 25-ig akarok menni :D most 10. És nem érzem úgy hogy megunnám. és amúgy nem sok olyan lánnyal találkoztam még aki 13 évesen 2-3 mm-es fültágítót akarna.
16/L
Imádom azt a pasit! \m/
Amúgy szerintem mindenki azt csinálja, amit jónak lát. Ha valaki elkezdi tágítani a fülét, szerintem tisztába van a következményekkel, szóval senkinek semmi beleszólása nincs az egészbe.
Én most tartok 6 mm-nél, eddig ekkorára terveztem, de nem tudok leállni ><"
15/L
nekem marhára nem tetszik ez a fültágítás, illetve pontosítok, van akin tetszik...anyám (35 vagyok, nem 15 ;), szóval beleszólása nincs) az egy darab piercingemtől van oda, hogy milyen randa, hát ha még tudná, hogy még 2-t tervezek és két tetoválást is :D
de a lényeg, mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mi tetszik saját magán, ha meg 5 év múlva meggondolja magát, már nem egy hatalmas összeg plasztikai műtéttel eltüntetni a nyomokat :D
mindenesetre ha lenne 13 éves lányom, akkor NEM engedném meg neki, még ezt a 3 millimétereset sem, 16-18 évesen már esetleg, de neki kell eldöntenie, mert az tuti hogy szülőként nem fizetném neki a plasztikai műtétet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!