Hogy lett ilyen bőre, tud itt valaki németül?
Figyelt kérdés
1. és 2. arckép... Oké hogy használta ezt az alapozót, de mást is használt előtte vagy utána? Vagy ennyire jól fed ez az alapozó? Mit ír róla?
2012. dec. 19. 20:30
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez csak az alapozó.:) A szeplők (vagy valami olyasmi) és a homlokán a pattanás is látszik azért a 2. képen is. Amúgy. Essence stay all day alapozó. 1000 valamennyi. kb 1200-1500 dm-ben. Nekem nagyon bevált! Azóta egyre több ismerősöm ilyet kezdett el használni.
2/5 anonim válasza:
rákent minden ilyen sz@rt
3/5 anonim válasza:
Az 1. képen csak a szeme van kifestve, a másodikon pedig bár azzal az alapozóval. azt írja elég púderes és nehéz elkenni.
Szépen eltünteti a pattanásokat, karikákat meg a csillogást is. Azt írja hogy nem bír ki egy egész napot, 4-5 óránként fel kell kennie.
4/5 A kérdező kommentje:
Essence Stay all dayről még nem láttam tesztet sehol... mármint normális tesztet. Csak olyat ahol tökéletes bőrű csajok felkenik és tökéletesek lesznek... milyen meglepő. :I Nekem sok bőrhibám van, szeplők is, bár nem annyira sötétek, de szeretnék mindent elfedni. Nem tudom mit használjak ami megfizethető árkategóriában van.
2012. dec. 19. 21:04
5/5 anonim válasza:
Nekem van manhattam mattító alapozóm, bár az enyém fekete tubusú, és a dm-ben lehet kapni, de az biztos hogy csak ajánlani tudom mindenkinek, fed olyan jól, ahogy az a blogos képeken is látszik, elég belőle kevés is, és azt gondolom korrekt ár tartozik hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!