Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Másnak is van, hogy bepirosodi...

Másnak is van, hogy bepirosodik a bőre az Essence szemhéjpúdertől?

Figyelt kérdés

Vettem egy szép aranyszínűt, annyira tetszett a csillogása. Már pár nap után éreztem, hogy olyan furcsa, de nem tulajdonítottam jelentőséget, de már teljesen bepirosodott és viszket, szerintem csak a festéktől lehet. Más is járt így? Egy ismerősöm mesélte, hogy állítólag olyan anyag van benne, amire sokan allergiásak.

Eddig szerettem ezt a márkát.

2012. ápr. 4. 12:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem.

Nekem úgy 20-25 essence szemhéjpúderem van, imádom őket, és szerencsére még soha nem okoztak problémát

barátnőm szintén rajongó, ő sem panaszkodott még rá

2012. ápr. 4. 13:07
 2/5 anonim válasza:
A szemhéjad pirosodik ki tőle vagy az arcod?
2012. ápr. 4. 13:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne használd többet,ha allergiás vagy rá.
2012. ápr. 4. 13:48
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
igen így van essence termékek sok allergén anyagot tartalmaznak. Én ugyanígy jártam a filces szemhéjtusukkal nagyon rossz volt! ki is dobtam ne használd te se többet!
2012. ápr. 4. 14:02
 5/5 A kérdező kommentje:
a szemhéjjam, olyan mintha ekcémás lenne. nem fogom használni többet. kár érte, de inkább kidobom.
2012. ápr. 5. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!