Szemöldök világosítása citromlével?

Citromlével nem igazán lehet elérni eredményt, meg elég macerás lehet szemöldökre használni. :/
Sajnos jobb ötletem nincs, de szerintem ha egyszer kiszőkítteted kozmetikussal, nem kell gyakran újra menned, mert a szemöldök nem nő úgy, mint pl. a haj, tehát nem igazán lesz lenövés, vagy ilyesmi, főleg ha nem sokkal világosabbat szeretnél.

de a szemöldök épp úgy nő mint a haj és minden ás szőr. Ha kiszeded a szemöldököd ugyanúgy kezd nőni pár nap után.
Kérdező semmit nem ér a citromlé se hajra se semmire.
Szerintem egy minimális világosítást azért el tudsz érni vele. Onnan gondolom, hogy egy időben natúrszappant használtam hajmosáshoz, amit erősen hígított citromlével kellett leöblíteni. Világosbarna hajam van, ez alatt az idő alatt viszont nagyon enyhén, de azért mások által is észrevehetően kiszőkült. Arra azért vigyázz, nehogy a citromlé a szemedben kössön ki!
Amúgy állítólag a kamillatea is világosít, és talán a szemedre is kevésbé veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!