Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha kezd kiszáradni a szempilla...

Ha kezd kiszáradni a szempillaspirálom mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Vegyél egy másikat!
2009. aug. 23. 13:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
próbáld ki h egy pohár forro vizbe rakod. nem próáltam még csak olvastam valahol
2009. aug. 23. 13:17
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
ha már régóta megvan, vegyél egy másikat, előbb utóbb mindegyik kiszárad...
2009. aug. 23. 13:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt hallottam, hogyha vazelint csepegtetsz bele, akkor utána lehet még használni, nemtom, én még nem próbáltam.
2009. aug. 23. 15:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én egy csepp vizet szoktam belerakni (ugyanúgy, mint a tusba, ha kezd elfogyni vagy kiszáradni), jól összerázom, és utána nekem még elég sokáig jó szokott lenni.
2009. aug. 23. 19:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
hallottam egy olyat, hogy parfumot kell belefujni es az felhigitja.En meg soha nem probaltam, de egy baratnom azt mondja neki bevallt.
2009. aug. 24. 14:11
 7/8 anonim válasza:
100%
Nekem bevalt az a modszer ,hogy vizet ontottem bele...de epp egy keveset:)
2009. aug. 31. 16:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha fél évesnél korosabb a spirálod akkor vegyél egy újat, mert csak fél évig tart a szempillaspirálok szavatossága, és tök természetes hogy beszárad. Ha annál fiatalabb és kevés van benne akkor is normális ha beszárad. Ha fiatal, sok van még benne, akkor vagy tedd forró vízbe vagy tedd ki napfényre mert attól megolvad. (kivéve ha vízálló) Vagy tekerd le a tetejét és tegyed forró gőzbe. Lényeg hogy forró legyen!
2010. ápr. 11. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!