Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik a jobb? Szemhéjtus...

Melyik a jobb? Szemhéjtus filc vagy sima szemhéjtus?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi hogy melyik tart tovább és melyik a jobb minőségű.Melyik tart hosszabban??

1. [link]

2.

[link]

#mnhbg
2012. dec. 18. 09:33
 1/10 anonim ***** válasza:

egyértelmű sima tus.

Hidd el én már próbáltam kb 5-6 féle tust mindenféle márkából és rettentő hamar beszárad akár egy filctoll. Pedig drágát is vettem,de az is először elkezdett szürkén fogni majd már nem is fogott,ha meg erősen nyomtam rá szétjött a puha vége.

2012. dec. 18. 10:08
 2/10 anonim ***** válasza:
*5-6 féle filces tust
2012. dec. 18. 10:08
 3/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ!!Értem akkor ki se probálom a filcet..:D
2012. dec. 18. 10:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Nagyon jó a filc, de kb egy hétig használtam, mert tényleg beszárad :( marad a tus :)
2012. dec. 18. 15:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát, nekem megy egyik sem vált be, a filces szürke lesz, aztán beszárad, a sima tus meg lefolyik vagy elkenődik mindig. Maradok a tartós szemceruzáknál inkább.
2012. dec. 18. 16:17
 6/10 anonim ***** válasza:
vegyetek zselés tust essence (900 ft körül) és hozzá egy ecsetet nekem catrice van (700 azthiszem ) nagyon szép vonalat lehet vele húzni és tartós nem folyik sehova nekem ez nagyon bevált :)
2012. dec. 18. 18:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem én extra fekete szemceruzát használok,egésznap helyén marad, és ha jól ki van hegyezve tökéletesen helyettesíti a tust. Nekem ez vált be:)
2012. dec. 18. 21:37
 8/10 anonim válasza:
A sima tus a legjobb. Gyönyörű vonalakat lehet vele húzni!(:
2012. dec. 18. 21:47
 9/10 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm a választ!!!Lehet hogy kipróbálom a zselés tust is mert kíváncsi vagyok rá...sokan mondják h az a legjobb!
2012. dec. 19. 09:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Én eddig kétvéte szemhélytust használtam, Miss Sporty-t de azt a félét már nem lehet kapni, pedig nagyon szerettem, mert kb 200 Ft volt, sokáig kitartott és szépen is fogott, amit most használok, az Lovely, ezzel is teljesen meg vagyok elégedve, mert egész nap szép marad és szép vonalat tudok vele húzni, + már majdnem egy éve megvan és még mindig van benne, pedig majdnem minden nap használom. Nekem bejött a sima szemhélytus, szóval tudom ajánlani. De amikor használod le kell húzni az ecsetről a felesleget, hogy ne follyon szét.
2012. dec. 19. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!