A L'Oreal szemhéjtus eltűnt a piacról?
Közben én is megkérdeztem, és ezt válaszolták:
"Az Ön által keresett L’Oréal Paris Superliner szemhéjtus forgalmazását megszűntettük, így sajnos nem tudok Önnek olyan drogériát, illetve üzletet ajánlani, ahol biztosan megtalálhatná a terméket.
A termék megszűntetését, forgalomból való kivonását minden esetben alapos kutatások, és marketing megfontolások előzik meg. Cégünk arra törekszik, hogy mindig a legújabb innovációkat tartalmazó, a fogyasztók igényeinek és elvárásainak legjobban megfelelő termékeket kínáljon."
Ebben csak az a furcsa, hogy akkor lennie kellene már valami sokkal jobb helyettesítő terméknek a piacon, ami viszont NINCS!!!
Ez több mint gyanús. Az én gondolatom az, hogy valami egészségre ártalmas anyagot találtak a tusban, és gyorsan kivonták, mielőtt még valaki feljelenti őket, és kártérítést kell fizetniük. Az biztos, hogy sunnyognak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!