Miért tartják ennyire gáznak néhányan azt aki sminkel?
16 vagyok. napi sminkem: alapozó, szempillaspirál, szájfény. Szerintem ennyi elég nekem.
De amúgy nem sok. Attól függ hova veszed fel. Szerintem suliba nem kéne ennyi smink. :S
Elmondom fiúként mennyit látok ebből a dologból.
Egyrészt van rengeteg hozzá nem értő lány (főleg fiatalabbak) akik úgy sminkelnek, hogy minumum úgy néz ki mint egy vakolat, rosszabb esetben meg még bohócnak is néznek ki.
Aztán vannak a fiúk akik talán emiatt is zsigerből utálják a sminket. Ezért azt a tanácsot adják h ne sminkelj.
Csakhogy ők maguk se tudják, h ha egy lány jól sminkel, akkor ők se veszik észre. Egy természetes hatású smink, ha ügyes a lány, nem fogjuk észrevenni, és vonzza a tekintetet. Ez olyan alap optikai tuning. Kár volna nem élni vele, hiszen még a jó csajok is sminkelnek, mi lenne a kevésbé szépekkel, vagy átlagosakkal!
Az én lelki szemeim előtt, a "fő természetesség" lányok, akik utálják azokat akik sminkelnek, pláza cicának tituálják őket: na ők a pattanásos képű, fakó arcú, beesett karikás szemű, zsíros hajú trampli lányok :D
Szal én úgy vagyok vele, h sminkelj nyugodtan, ha úgy érzed úgy jobban nézel ki, de először tanuld meg otthon, ne vidd túlzásba, maradj mértékletes.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!