Hogy csináljak magamnak ottthon műköröm hatású manikűrt?
Figyelt kérdés
Szép hosszú körmöm van de csak ilyen sima manikűrt tudok csinálni (francia manikrt)de valami olyat szeretnék bekőle kihotni mintha műköröm lene de nem zselével akarom csinálni
előre is köszi:D:$
2009. aug. 22. 17:16
1/6 anonim válasza:
francia manikűr csak fehér helyett fesd ki más színnel, esetleg csillogós körömlakkal és aztán színtelen körömlakk
2/6 A kérdező kommentje:
tudom hogy hogy kell csinálni de én műköröm hatásút szeretnék
2009. aug. 22. 17:49
4/6 A kérdező kommentje:
csak úgy nézzen ki mint a műköröm de ne legyen az!
2009. aug. 22. 22:25
5/6 anonim válasza:
Szerintem a sima franciát a legtöbben műkörömnek hiszik.
De lehet kapni akár kis csomagban is, francia manikűrhöz halványrózsaszín vagy barackszín körömlakkokat is.
Mert gondolom átlátszót szoktál használni.
6/6 anonim válasza:
Bármelyik drogériában lehet kapni köröm matricát, körömnyomdát ezeket a szintelen lakk alá rakod ugy fenn marad egy ideig és látványosak. Nekem a műkörmösöm olyat csinált hogy ezüst csillám a vége a körömnek fölötte strasszos matrica arra rakta a zselét és nagyon szép:) internetes aukciós oldalon sokféle diszitőt találhatsz. Esetleg a körmöd végét ne hagyományosan fesd az ívet hanem v alakban vagy fél oldalasan Nem tudom értede ott ahol kezdődik a fehér rész:))) ÍÍÍÍÍÍÍPróbálj ki nyugodtan a francián kívül mást is vegyél vékony ecsetes díszitő lakkot azzal virágot, csíkot, hullámokat bármit festhetsz a szimpla franciához. Remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!