Nem mindennap, ha nem mondjuk Karácsonyra, vagy Szilveszterre, esetleg szülinapi bulikba. Az osztálytársaim már a suliban is nyomják a spirált, púdert, alapozót... És azt mondják, hogy milyen hülye vagyok, hogy én nem sminkelem magam...
15 vagyok, és egyáltalán nem sminkelem magam, csak -úgy mint te- alkalmakkor, közben a fél osztály már a saját eredeti arcbőrére sem emlékszik a sok vakolattól :D de én inkább alszok reggel egy fél órával tovább. xd
12 évesen meg egyenesen baromság. fogadnék rá, hogy rendesen le se mossa, majd megnézheti az arcbőrét laza 2-3 éven belül. de addig biztos nagyon menőnek érzi magát.
2012. dec. 16. 21:57
12/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A tanárok nem szólnak rájuk, nem tom h miért :D
2012. dec. 25. 11:22
13/21 anonim válasza:
most 13 vagyok én is 12 évesen kezdtem el rendszeresen sminkelni magam :).. nincs ezzel semmi baj szerintem
2012. dec. 25. 14:52
14/21 anonim válasza:
én is 12 éves vagyok én ezzel úgy vagyok, hogy én suliba egyáltalán nem sminkelem magam maximum amikor előjön 1-2 pattanás akkor arra használok korrektort. A barátnőimnek van vagy 500 db sminkje meg minden nekem van két szín és azt se nagyon használom. Amikor valakinek bulija van akkor kisminkeljük egymást csak úgy poénból meg ha mondjuk ott vagyok a barátnőmnél és lemegyünk a városba akkor egy kis szempillaspirált meg egy kis nagyon nem látszó szemhéjpúdert rakunk fel. úgyhogy egyáltalán nem gáz ez a normális
2013. jan. 14. 11:45
15/21 anonim válasza:
Én is sminkeltem már akkor magam ünnepekre :) Suliba mindig csak korrektor(elég pattanásos vagyok :P) volt akkoriban. Mostanság néha kihúzom a szemem, mondjuk sulis ünnepek vagy elvétve egy-egy nap, meg pénteken, ha vége a sulinak.
2013. febr. 20. 21:09
16/21 anonim válasza:
Én is 12 vagyok, és ha csak ünnepekre vagy valamien más alkalmakra smnkelsz akkor nem baj de ott se vidd túlzásba az osztálytársaidat viszont én sem értem, iskolába lehet sminkelni ha nagyon halovány és a házirendek sem tiltják ( habár az olyan iskola kevés sőt lehet hogy nincs is)
2013. márc. 16. 21:19
17/21 anonim válasza:
igen az mert lefog nak k***-zni a pedofilok meg elkap nak az utcán és hátt tudod milesz akkor nesminkeld magad picike vagy még majd ha 15 leszel ;)
2013. márc. 17. 09:03
18/21 anonim válasza:
Igazából ez nagyban függ attól, milyen az a bizonyos smink. Nem mindegy, szempillaspirálról és korrektorról, vagy szemtusról, szemhéjpúderről, rúzsról, púderről, szemceruzáról beszélünk. Ez utóbbi nagyon gáz. De ettől függetlenül ilyen idős korban egy minimális smink nem mindig áll rosszul, HA indokolt. Ha nagyon pattanásos a bőröd, miért is ne használhatna pl. korrektort a gyerek? De nagyon fontos, hogy ápolja is az arcbőrét megfelelően.
2013. márc. 17. 12:03
19/21 anonim válasza:
Én is 12 éves vagyok, hétköznapokra sosem sminkelem magam, max szempilla spirál és ajakápoló, de azt sem suliba.. Én is csak ünnwpre sminkelem magam, akkor is nem egy vakolatot, csak a szememre egy kicsi szemhéjpúder, spirál, szemceruza, szájfémy ennyi. és azt is alosan lemosom este! :))
2013. aug. 27. 21:46
20/21 anonim válasza:
Ja, nagyon gáz.:D Nem, dehogy. Tökéletes mértéket álapítottál meg, ennyi még elfogadható. én 13 éves vok (micsoda korkülönbség! :)) csak szempillaspirált használok, és ha túl sok, akkor anyukám egyszerűen lemosatja. Szóval nem értem, osztály társaid mért sminkelik magukat, mikor még egy 13 is túl fiatal hozzá. De nyugi, ha így folytatják, annak csúnya következményei lesznek...Ha lehülyéznek, akkor mond meg nekik, hogy nem akarod tönkre tenni ilyen vackokkal a bőröd, inkább a természetes szépség mellet döntesz.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!