Honnan tudom hogy cserélhetem-e már a köldök piercingem?
Figyelt kérdés
Csütörtökön csináltattam piercinget, előtte csak fülbevalóim voltak, de ott tudtam kb mennyi idő a gyógyulás, meg fogatáskor is éreztem, de most a piercing szára miatt ugye forgatni nem lehet, de azt sem tudom mennyi idő alatt fog begyógyulni. Honnan tudom biztosra hogy már ki lehet cserélni egy másik ékszerre?2012. dec. 16. 03:15
1/1 anonim válasza:
Én júliusban csináltattam köldök piercinget és akkor azt mondta a piercinges h fél év múlva cserélhetem ki ha begyógyul! Mondjuk én már a múlthéten kicseréltem mert szépen begyógyult már egy jó ideje. A gyógyulási ideje mindenkinek más. Akkor tudod h begyógyult ha nem váladékozik már, nem piros és könnyen tudod fel-le mozgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!