Fáj a nyelvpiercing berakás? Hogyan zajlik? És utána mi a teendő?
nekem van, mostmár másfél éve.
a behelyezéssel semmi újat nem tudok mondani,
csak azt h miért fehér az alsó golyó.
a lerakódott nyálkőtől.
én úgy szoktam, hogyha fogat mosok akkor azt is lekefélem egy picit, nem szeretem ha fehér, mert olyan undorító.
amugy sztem megéri ha rááldozod a pénzed hogy egy jobb szalonba csináltatod.
én ráb*sztam mert ferdén lőtték. de újra nem akarom szuratni.
Szia! Nem károsítja afogat ( kivéve ha ráharapsz, akkor letörik) Nem szokás lenyelni sem. Én nagyon sok embert ismerek, aki igenis vonzónak találja. A folyamat a következőképpen zajlik:
A szúrással járó fájdalom elhanyagolható, mivel kapsz érzéstelenítőt. Utána egy hosszú száron keresztül behúzza a piercinget. Először egy hosszabb piercinget kapsz, mert a nyelved meg lesz duzzadva. Néhány nap múlva lehet cserélni. Kicsit majd nehézkes lesz az evés, meg a beszéd, de ki lehet bírni. Én addig chlorhexameddel öblögettem, mivel fogat sem bírtam mosni rendesen. Jó rá a fagyi jégkrém stb. szóval a hideg, de utána mindig öblögess. Azért naponta próbálj 3x fogat mosni, ha nem is megy rendesen, használj inkább puha babáknak való fogkefét. Én olyat vettem.
Én egy hét múlva cseréltem a gyógypiercinget, de nem műanyagra, hanem titánra.
Kb. ennyi.
a fagyi jegkrem egyaltalan nem jo ra xd
mivel nem szabad semmifele tejtermeket fogyasztanod es tul hideg vagy tul meleg eteleket sem!
Szia.:) Én tegnap csináltattam meg,nekem egyáltalán nem fájt és nem is érzéstelenítette a csávó.
Csak az uttánavaló napok a rosszak nagyon, nembírsz enni, isegesít mert nem birod ugy mozgatni a nyelved, ja és akármilyen ételt beveszel a szádba, vagy cukros üdítőt, utánna öblögetni kell sós vízzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!