Egy 26 éves lánynak, már illik sminkelnie? Ez egy alapvető elvárás?
Én ki nem állhatom azokat akik bohócra sminkelik magukat... tényleg nagyon idiótán tudnak kinézni.
Amúgy szerintem az alapozó is felesleges lenne sokaknál, mégis kivannak kenve rendesen...
Én csak szemceruzát és szempillaspirált használok, mert a szemeim kicsik és így szebb szerintem. De nem kenek semmit az arcomra.
Mert csak bohócsmink és természetes arc van, átmenet nincs, tényleg.. :D
Kérdező: ha neked ez így jó, ne sminkeld magad, nincs ezzel semmi baj. De ne nézd le azokat, akik így tesznek.
Most lehet hogy ellenszenves leszek, de ami azt illeti, lenézem őket. Mert szerintem maszkot hordanak ! Igy könnyű szépnek lenni ! Nem vállalják fel az arcbőrüket !
Nekem ez azzal egyenlő, hogy nem vállalják fel önmagukat!
És hazugságot mutatnak ! Hazudnak ! Mások szebbnek lássák őket, mint amilyenek. És ez igazságtalanság, egy olyannal szemben, aki nem sminkel ! És most lehet engem sértegetni , de ez a véleményem ! /Amúgy szép vagyok ! És smink nélkül !/
Nem csak vakolat létezik.
Csalás??Nagyon sok csalás van a világon, de ez nem az, amúgy meg nincs az az ember, aki még ne hazudott volna.
Ha a sminkeltek hazugok, te álszent vagy, és legalább olyan hazug!
Mit érdekel téged egyébként, hogy Ő hogy érzi jól magát?
Mondtam, hogy jöhetnek a sértegetések.
Várom.
Én azért ezzel az utolsó kommenteddel nem értek egyet. :)
Miért csalás az, hogy megszépíted magad? Ezzel csak kiemelsz. Ez olyan, mint amikor felveszel egy csinos ruhát, ugye hogy jobban érzed magad abba, mint mackónadrág-póló kombinációban?
Ez vonatkozik a sminkelésre is. Nem jobb érzés hogy megdícsérik a szép szemed, és ez csak egy kis szemcerúzának köszönöhető? vagy egy lehelletnyi prosító, és máris üdébb firssebb az arcod.
Csak tudni kell sminkelni, és a több kevesebb elvet követni. Hidd el, egy kis szempillaspiráltól és pirosítótol lesz vakolat hatású a fejed, és nem is feltűnő, de mégis észrevehető leszel! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!