Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Körömnyomdázásban segítség?

Körömnyomdázásban segítség?

Figyelt kérdés

Szóval az lenne a problémám, hogy miután a simítóval lehúzom a fémsablonról a fölösleges körömlakkot, így néz ki: [link]

És fogalmam sincs, hogy mit rontok el, mert úgy csinálom, ahogy rá is van írva: a körömlakkot rákenem, majd lehúzom, és utána jönne az, hogy a nyomdát rányomnám, de mivel nem szedi le a fölösleges lakkot, így nemigen lehet...

Szóval szerintetek mit csinálok rosszul?

2012. dec. 14. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
46%

semmit nem csinálsz rosszul, csak a lehúzó, amit adnak hozzá gyakorlatilag használhatatlan..

használj helyette mást, pl régi telefonkártyát, régi igazolványt meg ilyenek

nem tudom minek nevezzem őket, de érted :D

és azt jól megdöntve húzd végig a lemezen :)

2012. dec. 14. 19:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is van ilyen nyomdám és teljesen jól működik. A lehúzókája is jó , működik , csak nem mindegy melyik oldalról húzod ...Én is mire erre rájöttem ! :) Már majdnem ki akartam dobni.

Remélem segítettem! :)

2012. dec. 14. 19:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, tényleg csak a lehúzóval volt a gond, egy régi személyimmel sikerült megcsinálnom :D
2012. dec. 14. 20:55
 4/5 A kérdező kommentje:

Mondjuk most meg az a gondom, hogy még a nyomdára sikerül ráraknom a mintát, de aztán a körmömre nem sikerül sehogyse...xd

Olvastam, hogy gyorsan kell csinálni, de nem hiszem el, hogy ez alatt a 2 mp alatt, amíg a körmömhöz emelem máris megszárad..:S

2012. dec. 14. 20:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen tényleg kicsit kapkodós munka ,de nem lehetetlen ! Gyakorolni kell, és sikerülni fog. Ilyen hintázó mozdulattal kell rárakni a körömre . De néz videókat róla és az sokat segít.
2012. dec. 14. 23:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!