Körömnyomdázásban segítség?
Szóval az lenne a problémám, hogy miután a simítóval lehúzom a fémsablonról a fölösleges körömlakkot, így néz ki: [link]
És fogalmam sincs, hogy mit rontok el, mert úgy csinálom, ahogy rá is van írva: a körömlakkot rákenem, majd lehúzom, és utána jönne az, hogy a nyomdát rányomnám, de mivel nem szedi le a fölösleges lakkot, így nemigen lehet...
Szóval szerintetek mit csinálok rosszul?
semmit nem csinálsz rosszul, csak a lehúzó, amit adnak hozzá gyakorlatilag használhatatlan..
használj helyette mást, pl régi telefonkártyát, régi igazolványt meg ilyenek
nem tudom minek nevezzem őket, de érted :D
és azt jól megdöntve húzd végig a lemezen :)
Nekem is van ilyen nyomdám és teljesen jól működik. A lehúzókája is jó , működik , csak nem mindegy melyik oldalról húzod ...Én is mire erre rájöttem ! :) Már majdnem ki akartam dobni.
Remélem segítettem! :)
Mondjuk most meg az a gondom, hogy még a nyomdára sikerül ráraknom a mintát, de aztán a körmömre nem sikerül sehogyse...xd
Olvastam, hogy gyorsan kell csinálni, de nem hiszem el, hogy ez alatt a 2 mp alatt, amíg a körmömhöz emelem máris megszárad..:S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!