Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha reggel kisminkel a kozmetik...

Ha reggel kisminkel a kozmetikus kb hány óráig marad meg a smink eredeti állapota?

Figyelt kérdés
mármint nem kenődik szét, nem lesz csúnya stb...
2012. dec. 14. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát szerintem megmaradhat estéig is, viszont nekem hogyha nagyon nevetek akkor a szememnél elkenődik.

Egyébként attól is függ, hogy milyen a bőrtípusod. Hogyha zsíros, akkor hamar zsíros lesz és szerintem nem szép a zsíros/alapozós bőr kombó.

2012. dec. 14. 16:57
 2/7 A kérdező kommentje:

1 hét múlva lesz a szalagavatóm, este 8-kor, de a kozmetikusom reggel 9-kor tud elvállalni :/

szerintetek mi lesz a helyzet az arcommal este 8-kor

átlagos bőröm van

itt ott pattanásos, de nem gáz

2012. dec. 14. 17:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen kozmetikus csinálta és milyen minőségű sminkkel. Rajtam volt már olyan, amit kozmetikus csinált és egy óra múlva elkezdett kenődni, de olyan is, ami este is lényegében pont ugyanúgy nézett ki, mint reggel. Mondjuk azt nem is kozmetikus csinálta, hanem profi sminkes, és látszott is, hogy azzal kezdi, hogy alaposan megvizsgálja az arcom, és annak függvényében választott festékeket is és technikát is.
2012. dec. 14. 17:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát, nekem 2-3 órát bírt, ami röhejes, mert amit otthon csinálok magamnak az egész nap a helyén marad...
2012. dec. 14. 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Máshoz nem tudnál menni? Vagy magadnak megcsinálni? Mert így még fogat se tudsz este mosni.
2012. dec. 14. 18:41
 6/7 A kérdező kommentje:
hát fogat tudok mosni, mert majd bekenem a számat utána
2012. dec. 14. 18:51
 7/7 anonim ***** válasza:

hát ha nem akarsz más kozmetikushoz/sminkeshez menni, akkor mondjuk sokat nem veszíthetsz. ha nagyon elkenődik max kijavítod vagy ha végképp gáz akkor lemosod aztán kisminkeled magad. v megkérsz rá valakit. azért nem kell ANNYIRA profi smink szalagavatóra, nem a TVben fogsz szerepelni.

mondjuk én még mindig azt mondom h menj komzetikushoz du., mert legalább egy gonddal kevesebb. vagy a fodrásszal együtt ejtsd meg a dolgot (gondolom hajadat is csináltatod)

2013. jan. 12. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!