Melyiket szoktad választani a DM-ben/Rossmannban kapható termékek közül ezekben a kategóriákban?
Púder:
Alapozó:
Szájfény:
Rúzs:
Bronzosító/Pirosító:
Parfüm:
Szempillasprirál:
Körömlakk:
Emellett az alapozók és a bronzosító/pirosítók közül melyiket ajánlanád amik nagyon jók és viszonylak normális áron be lehet szerezni ebben a két drogériában?
Púder: Manhattan porpúder
Alapozó: nem használok, csak a Garnier BB krémét.
Szájfény: Essence, Catrice, Miss Sporty, Rimmel...de a kedvenc a Essence Stay With Me szájfénye.
Rúzs: Rúzs mániás vagyok..de 4-5ezreket azért nem adok ki érte. Amit nagyon szeretek azok a Rimmel rúzsai (Lasting Finish, Kate Moss kollekcio..), Catrice, Miss Sporty (az egyetlen termék a márkát, ami tényleg szuper), Alverde, Terra Nutri, L'oreal, Astor...nagyon sok rúzsom van.
Bronzosító: Essence
Pirosító: BYS, Essence, Manhattan, Miss Rose..
Parfüm: Avon Pur Blanca, Davidoff Cool Water, Tom Tailor..meg meg par avonos..
Szempillaspirál: Essence I love extreme, Maybelline Colossal, Lovely Pump up curly, Avon SuperShock..meg még van pár.
Körömlakk: Essence, Miss Sporty, Catrice, Jolli France, Maybelline...van ebből is sok, de mostanában ritkán festem a körmöm.
Púder: Régen Averde, legvilágosabb, de mostanába nem használok.
Alapozó: Maybellene New York(Auchanba veszem és 2000 alatti ára van)
Szájfény: Avonos(barack illatú)
Rúzs: Avon (Champink, világos élénk rózsaszín)
Bronzosítót illetve Pirosítót nem használok
Parfüm: Kylie Minyon, Beyoncé(felváltva), Flower Dream(rózsaszín, Dmes)
Szempillaspirál: Rimmel london(25%os kuponnal vettem és az illata nekem tetszik) illetve Miss Sportys
Körömlakk: Miss Sportys a legtöbb, két-három Avonos van közte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!