Avon SuperShock vagy Supershock MAX?
Figyelt kérdés
hasonlóak, de mégis van különbség.
Nekem vékony és nem túl sok pillám van.
itt találtam egy elemzést, de nem tudok dönteni.. a super full se reménytelen, de tényleg potyogna?
2012. dec. 13. 20:44
1/2 anonim válasza:
én supershock maxot ajánlom, én sem vagyok épp elhalmozva szempillákkal, de ezzel jól tudok bánni, és nekem ez bevált:)
2/2 anonim válasza:
A super shock-ot használtam már és szerintem jó. Egyébként nekem is elég kevés, rövid, vékony szempilláim vannak (szinte láthatatlan sajnos) és ami nekem a legjobban bevált az a Lovely szempillaspirál, Rossmannban lehet kapni kb 7-800 ft. Ha neked mégse válna be szerintem ennyi pénzért nem sok. Viszont nekem ez lett a kedvencem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!