Avon Supershock vagy Avon Supershock MAX?
Figyelt kérdés
Melyikkel lehet szebb szempillákat csinálni? Melyik a jobb?2012. jún. 10. 17:10
1/5 anonim válasza:
Egyik se. Nagyon gagyi az Avon. Én nem rég rendeltem tőlük szempillaspirált hát valami rettenet...csomós és ragad,alig lehet felkenni de mondom az is csomós meg darabos lesz. Szemceruzát aminek ilyen satírozós vége van,a ceruza része halvány alig fog legalább 10x át kell húzni hogy látszódjon valami és az is 5perc után lejön,a satírozós része meg inkább radíroz... Alapozó szintén ragacsos trutyi,ahogy kenem el darabokba jön fel.. Egyedül ami nem rossz az a púder meg az ajakápoló. De én lebeszélnélek az Avonról. Akkor már inkább Essence,NY,vagy Miss Sporty ha olcsóbbat akarsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Igazság szerint én sem rajngok érte, de most erre van pénzem.. Az essence-t és a Miss Sporty-t nem szeretem, próbáltam már tőlük szempillaspirált, nem igazán vált be. A NYC-t lehet megpróbálom.
2012. jún. 10. 17:23
3/5 anonim válasza:
Szia. Én az Avonból két szempillaspirált használok, amivel teljesen meg vagyok elégedve! Az egyik a Supershock MAX, (nagyon dús lesz tőle a pillám) a másik a legújabb SuperExtend Extreme Mascara spirál (ettől pedig iszonyú hosszú, nekem legalábbis) Mindkettő tartós, még szemfestéklemosóval is alig jön le. És igen az ára is kedvező.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2012. jún. 11. 21:34
5/5 anonim válasza:
Én a color trend-es spirált használok,mert ez nekem a legjobb.Supershock is jó,de ugyon azt a hatást megteszi az olcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!