Kontaktlencse használók, szoktatok egy héten egy nap pihentetni a szemetetek?
Figyelt kérdés
Én nekem azt tanácsolta a kontaktológusom , hogy egy héten egyszer legyek egész nap szemüvegben. Csakhogy több barátom is van akik a hét minden napján hordják a kontaktlencséjüket. Ti hogy csináljátok ?2012. dec. 13. 19:34
1/4 anonim válasza:
Anyukámnak azóta van amióta létezik itthon és néha tart szünetet de ha bárhova megy akkor beteszi és gyakran van olyan hogy hétvégén is minden nap van program. Ilyenkor nincs pihi és semmi baja.
2/4 anonim válasza:
Én 8 éve használok kontaktlencsét.Nem szoktam pihentetni szándékosan.Van hogy a 7 minden napján használom,de van hogy 7 végén nem.Szóval a lényeg hogy nem szoktam pihentetni.
3/4 anonim válasza:
Pihen a szem éjszaka, az éppen elég. Úgy szoktam, hogy hazaérek és akkor kiveszem a lencsét, szemüvegem nincs, de itthonra nem is kell semmi.
4/4 anonim válasza:
Csak éjszakára veszem ki a lencséket, 1,5 éve minden nap reggeltől estig bent van, és semmi baja a szememnek. Szóval szerintem nem kell "pihentetni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!