Szemüveg vagy kontaktlencse?
Figyelt kérdés
Mindkettő jól áll....2012. dec. 3. 18:59
1/10 anonim válasza:
Hány éves vagy?
A kontaklencsével elég sok gond van tudtom szerint. És szemüveges vagyok. Én is gondolkoztam már kontaklencsén, de kiráz a hideg attól, hogy nekem keljen mindig kivenni-berakni a szemembe...:D
2/10 A kérdező kommentje:
14l. Nem olyan vészes ám:)
2012. dec. 3. 19:12
3/10 anonim válasza:
Hát, lehet. Nekem talán az a problémám vele, hogy már 4 éve szemüveges vagyok, és mindenki így szokott meg, és fel sem ismernének, ha nem lenne rajtam szemüveg :D.
(első voltam)
4/10 anonim válasza:
A kontaktlencsével kevesebb gond van mint egy szemüveggel és egész nap észre sem veszed csak tökéletesen látsz... nincs zavaró keret, nem lesz maszatos. Szóval nekem ez jobban bejön... sokkal.
5/10 A kérdező kommentje:
utolsó: jaja, ez igaz:)
első: én is 2 évig voltam szemüveges, aztán lett a kontaktlencsém. Először fura volt nekik, de hát a szemüveget is megszokták, úgy visszaszoktak:)
2012. dec. 3. 19:41
6/10 anonim válasza:
Itt kicsit megijesztett engem, hogy vakságot is okozhat! :D Vagy ez hülyeség? http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__szemproblemak__78161..
7/10 anonim válasza:
És a sminkelés is bonyolultabbá válik, nem? [link]
8/10 A kérdező kommentje:
hát, ha hipóba ejted, akkor igen...................de amúgy nem. És a sminknél sem: én 2 éve használok kontaktlencsét, mindig először berakom, aztán sminkelek. Eddig még nem lett semmi baja a lencsének, meg a szememnek se( csak folyamatosan romlik, de nem azért)és tisztítani mindig kell.
2012. dec. 3. 20:50
9/10 anonim válasza:
Ugye a kontaktlencse, nagyon macerás, rengetek higéniát szükségel, ha véletlenül valamit rosszul csinálsz akkor már a szemed egyből begyullad. Nekem egyszer amikor a kontaktlencse berakása előtt nem mostam meg a kezem, és picit piszkosabb kézzel raktam be, akkor állatira begyulladt a szemem, rák vörös volt. Azóta próbálom, minél ritkábban használni. Csak akkor használom ha valamilyen rendezvényekre megyünk...:) a szemüveg egyre jobban kezd bejönni a divatba, szóval én azt ajánlom jobban.
10/10 anonim válasza:
Én teljesen kontaktlencse párti vagyok. 12 éves korom óta van, és soha nem volt vele különösebb bajom. Reggel berakom, este kiveszem. Sminkelésben sem hátrány szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!