Szerintetek mit csináljak?
sziasztok:) ugye közeleg a karácsony, és nekem van 15 ezer ft zsebpénzem, jó tanulásért, nagymamámtól is kaptam, de elég régóta gyűjtöm, és soha nem költöttem el belőle vagy keveset ezért van most annyi amennyi..
a nővéremmel felesbe veszünk egy színházjegyeket mert drágábbak, én még egy kis bonbont és csokit is adok mellé akkor 4000 a szüleimnek.. a tesóm diákmunkázik 19 éves én 15. a nővéremnek mondtam hogy könyvet szeretnék tőle, és mondta hogy ad rá pénzt(mert kinéztem magamnak) meg még kapok mást is amikor mondtam hogy nem kérek semmi mást mert túl sok lenne.. és félek hogy a szüleimnek is ad vmi többet még, és nemtom az nem lenne gáz a szüleim előtt?:(
és a tesóm mondta hogy púderes alapozót kér, mennyibe kerül kb? gondolom 2 ezer körül van én 2500at szántam rá,
és nemtom ha még veszek vmit, fülbevalót vagy vmit, nem-e tűnik kevésnek az övéhez képest..
és tudom hogy a karácsony nem erről szól csak ezen kattogok és ez rossz érzés :(
és akkor még könyvet is szeretnék venni magamnak és mindjárt nem is lesz sok pénzem.. a nővérem szórja a pénzét amit megkeresett, és anya szerint örüljek ha 2 ezer értékben kapok tőle, am mindig is igaz volt hogy többet igér mindenkinek, a szülinapomra sem kaptam tőle semmit pl..én meg mindig adtam vmi kis meglepit..
csak félek hogy a szüleimnek is vesz még többet a jegynél és nem-e lesz izé, hogy én "keveset" adok..
attól hogy még karácsony van én sem szeretném elkölteni az összes pénzem ajándékra :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!