MUA szemhej arnyalo palletarol velemenyek?
Valaki hasznal ilyet? Az erdekelne mennyire tartos mennyire pigmentalt?!
Sajnos Sleekre nincs penzem. Es masoktol se varom el hogy megvasarolja nekem!
Nekem a 24-es Immaculate Collection van meg. Én szeretem nagyon. Szemhéjalapozóval szoktam használni, egész nap kitart, pedig eléggé laza, kicsit lógó szemhéjam van. A nagy része csillámos, ezek szép erősen pigmentáltak, a mattok között van 1-2 ami nem túl jó. Kicsit a csillámos felvitelénél vigyázni kell, mert könnyen hullik, de ez szinte minden márkánál így van, meg ecsettől is függ.
Szerintem az árát mindenképpen megéri, szépen kihasználhatók a színösszeállítások is. Én úgy vagyok vele, hogy mindenképp inkább ezt szoktam javasolni, mint az óriási ebayes palettákat, amire hiába mondják, hogy jó, akkor is Kínában gyártják őket, ott meg előszeretettel használnak olyan anyagokat, amiket az EU-ban rég betiltottak. Ez legalább angol márka, annyira talán nem káros a bőrre/egészségre, mint az ázsiaiak.
nagyon-nagyon szépen köszönöm a részletes leírást!
Vaterán van egy lány, aki a MUA-tól árul palettákat, de más márkából is. Ő ott kint lakik, ő postázza, 3-4 nap mire ide ér.
Olvastam a MUA-ról blogokat is, hogy mégis milyen, vegyesek a vélemények.
Még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!