Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen minőségűek a kínai,100f...

Milyen minőségűek a kínai,100ft-os boltban vett sminkek?

Figyelt kérdés
Tök jó mert olcsók de ez nem megy a minőség rovására???Az ilyen kis 100ft boltokban látok rengeteg ilyen cuccot.De ezekre mindre rávan írva,hogy made in china.ha ilyet használok nem lesz tőle bajom?de igazából azért tetszenek mert olcsók és most elég pénz szűkében vagyok.
2009. aug. 21. 10:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
100 forintos boltban eddig csak körömlakkot, szempillaspirált és ecsetet vettem. A körömlakk és az ecset bevált, de a szempillaspirál nagyon nem... Szerintem a legjobb ha magad tapasztalod ki ezeket a sminkszereket, hisz mindenkinek más a véleménye/tapasztalata...
2009. aug. 21. 10:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mit akarsz venni.Alapozót púdert nem ajánlom,mert durván szétkínozza a bőröd.De körömlakkot vagy szempillaspirált pl simán vehetsz
2009. aug. 21. 10:56
 3/10 A kérdező kommentje:
hát igazából szájfényt és körömlakkot ,szemhéjpúdert akarok.szempillaspirálom és alapozót jobbminőségben és olcsón hol tudok szerezni?
2009. aug. 21. 10:58
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Alapozót szerintem Manhattan-t vegyél, jól fed, és kb 1700 Ft körül van a DM-ben, de nagyon sokáig elég!

Kínaiba csak körömlakkot vegyél szerintem. Szájfény össze fog állni a szádon! Dm-ben azt is lehet olcsón kapni [pl. Miss Sporty-t].

Szerintem amúgy 5000Ft-ból tök jó sminkkészletet lehet kihozni..

Szemhéjpúderező ecseteket helyettesítheted sima festőecsettel.

Remélem segítettem, sok sikert :)

2009. aug. 21. 11:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

100 Ft-os boltban vettem már körömlakkot, púdert, korrektort, szemhéjpúdert.

Körömlakk bevált, főleg a kallos termékek, azok nagyon szépek és jók. Púderből valami "Paris" márkájút vettem, az nagyon jól kezelhető, nem vettem észre, hogy roncsolná a bőrömet, hiszen használok alá hidratálókrémet és antibakteriális alapozót is, valamint esténként alaposan lemosom. Ugyanez a márka gyárt korrektort is, azzal nem voltam megelégedve, mert nagyon zsíros volt nekem. (persze ez egyénfüggő...). Meg van Paris szemtusom is, azt kicsit nehéz kezelni, meg maszatol, de ha az ember beletanul, akkor szépen ki lehet vele festeni a szemet.

Szemhéjpúderekkel nem sikerült megbarátkoznom, mivel egyrészt nagyon tömörek, nehezen felvihetőek és nincs valami intenzív színük. Én legalábbis nem azt a hatást kaptam amit vártam.

Szóval lényeg a lényegben: Próbálj ki párat, ami beválik azt érdemes ott venni, ami meg nem válik be, azt pedig kicsit drágábbért érdemes beszerezni egy drogériában.

2009. aug. 21. 11:59
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Ne számíts eget verő minőségre.
2009. aug. 21. 12:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

nekem van onnan egy körömlakkom, és nagyon szar:S

10-20 perc kell hogy megszáradjon rendesen, ha közben hozzáérek összehúzódik, és 5x átkell lakkozni vele a körmöm hogy látszódjon, de emiatt nehezen jön le...

viszont egy bizsu boltban vettem 300 ft körül másik lakkot, az bevált.

2009. aug. 21. 13:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

nekem kínais körömlakk(nem pattog le gyorsan) és szempillaspirál bejött (nekem azok nagyítják kb kétszeresére a szempilláimat,ráadásul tartós).

szemceruza viszont egyik sem,pedig sokszor vettem több helyen is. nem fognak erősen és szépen.azt én mindig douglas-ben veszek minőségit.

2009. aug. 21. 13:54
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
sztem menj ki egy kínai piacra, ott lopott, vagy "kamionról lepottyant" eredeti sminkcuccokat tudsz félárért megvenni.
2009. aug. 21. 14:03
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.még suli előtt beújítok.köszönöm.
2009. aug. 21. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!