Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan kell zsírtalanítani a...

Hogyan kell zsírtalanítani a körmöt?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy így tovább tart a lakkozás. De mégis hogyan kell?

2012. dec. 9. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
szerintem lemosod körömlakk-lemosóval, utána meg szappannal
2012. dec. 9. 19:50
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
acetonnal.. a szappant felejtsd el.
2012. dec. 9. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk megmosod a kezed rendes szappannal... nem folyékonnyal.
2012. dec. 10. 00:21
 4/7 anonim válasza:
Bedörzsölöd félbe vágott citrommal.
2012. dec. 13. 12:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Aceton aztán bufferrel fel kell bolyhozni a körmöd egyenletesen, elvileg így tart a legtovább.
2012. dec. 18. 14:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Zsírtalanításra master nails 3az 1ben primer-t használok, 1300ft a műkörömkellékesnél, gombásodás ellen és zsírtalanításra van kitalálva, ennél jobb szerintem nincs:)
2012. dec. 18. 19:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Az összes zsírtalanító pont olyan jó, mint a masteres, maradjunk annyiban. Ugyanis mindnek kb tök ugyan az az összetétele, ezért nincs olyan, hogy legjobb. De jelen esetben, lakkozás miatti zsírtalanításhoz bőven jó bármilyen alkohol, vagy aceton, az eredmény tök ugyan az lesz.
2012. dec. 18. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!