Zselés körmöt csináltattam. Mennyi idő múlva kell feltöltetni?
Átlag 4-6 hetente kell tölteni.
Szebb, ha újra van rakva.
Utolsónak üzenem, hogy nálam egy árban van a töltés és az újrarakás.
Speciel bármelyik körömről azonnal meg lehet mondani, hogy újra van rakva, vagy töltve van. Mert a köröm formája teljesen más az újrarakottnál. Első körben pl nem karvalyosodik, mint a saját köröm. de nem ragozom..
Jelzem, pont a béna körmös nem rakja újra, mert többnyire kényelmesebb neki tölteni :D
Hát foglalmam sincs hogy érted ezt a "karvaly" dolgot is, nekem ugyan úgy néz ki töltve mint ha ujra rakná. De szerintem egy jó körmös le tuja reszelni ugy hogy az alap megmaradjon és arra épít ujat. És nem lesz tőle más meg ahogy fogalmaztad "karvalyos".
gondolod mutatok képet a körmeimről..:)
nem kell hogy mutass, mert nem érdekel.
7 éve dolgozok a szakmában, és 3 éve oktatok, versenyzek. Hidd el, tudom, miről beszélek.
A karvalyos pedig az, amikor a saját köröm lefelé hajolva nő, nem pedig egyenesen. Az emberek 80%-nak így nő, és ultraronda, ha csak töltve van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!