Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Zselés körmöt csináltattam....

Morzsa kérdése:

Zselés körmöt csináltattam. Mennyi idő múlva kell feltöltetni?

Figyelt kérdés
Most van először zselé a körmömön,műkörmöm sem volt.1.5 hete lett készen.És már látszik a lenövés.A körmös azt mondta,attól függ,milyen gyorsan nő majd a körmöm.Valaki 5 hetente jár,de szerintem nekem addigra már nagyon csúnya lesz.Hogyan csinálja majd a feltöltést?Vagy jobban járok ha újat csináltatok?
2012. okt. 30. 13:50
 1/8 anonim ***** válasza:
3-4 hetente....
2012. okt. 30. 13:56
 2/8 anonim válasza:
Nem jársz jobban ha újat csináltatsz,mivel a feltöltés sokkal olcsóbb.
2012. okt. 30. 15:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Átlag 4-6 hetente kell tölteni.

Szebb, ha újra van rakva.

Utolsónak üzenem, hogy nálam egy árban van a töltés és az újrarakás.

2012. okt. 30. 16:33
 4/8 anonim ***** válasza:
én 3-4 hetente töltetem mert gyorsan nő a körmöm. Nekem mindig tölti, nemtudom mivel szebb ha ujra rakja? ugyan úgy néz ki ha tölti mintha ujra rakná. szerintem ez csak a béna körmösöknél van igy h ujra rakják inkább....
2012. okt. 31. 16:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Speciel bármelyik körömről azonnal meg lehet mondani, hogy újra van rakva, vagy töltve van. Mert a köröm formája teljesen más az újrarakottnál. Első körben pl nem karvalyosodik, mint a saját köröm. de nem ragozom..

Jelzem, pont a béna körmös nem rakja újra, mert többnyire kényelmesebb neki tölteni :D

2012. okt. 31. 18:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát foglalmam sincs hogy érted ezt a "karvaly" dolgot is, nekem ugyan úgy néz ki töltve mint ha ujra rakná. De szerintem egy jó körmös le tuja reszelni ugy hogy az alap megmaradjon és arra épít ujat. És nem lesz tőle más meg ahogy fogalmaztad "karvalyos".

gondolod mutatok képet a körmeimről..:)

2012. nov. 1. 13:16
 7/8 anonim ***** válasza:

nem kell hogy mutass, mert nem érdekel.

7 éve dolgozok a szakmában, és 3 éve oktatok, versenyzek. Hidd el, tudom, miről beszélek.

A karvalyos pedig az, amikor a saját köröm lefelé hajolva nő, nem pedig egyenesen. Az emberek 80%-nak így nő, és ultraronda, ha csak töltve van.

2012. nov. 1. 13:36
 8/8 anonim ***** válasza:
mind1 oké, bár még mindig nem értem mi karvalyosodik ha a saját körmömet is lereszeli a műköröm alatt. géppel lereszeli a lenőtt köröm véget.
2012. nov. 2. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!