Tabló sminkre ötletek?
Figyelt kérdés
Most lesz pénteken a tablófotózás, és szeretnék valami jó sminket csinálni, de nem akarok kozmetikushoz menni, mert ott 4000 FT és annyit nem adnék érte. SZőke hajam van kék szemem a tablón fehér blúz ciklámen kardigánnal lesz rajtunk. A hajam ki lesz engedve és melírózva. Valami ötlet sminkből.? :D2012. dec. 9. 09:43
1/2 anonim válasza:
Színes vagy fekete fehér kép lesz majd a tablótokon?
Ha színes, szerintem szemhangsúlyos sminket csinálj:)
Tegyél fel magadra nem túl vastagon egy kis alapozót, nekem pl. nagyon bejött a Rimel "Stay Matt".
Erre tegyél egy kis púdert, én a hozzá adott szivaccsal szoktam, végül egy kis pirosítót (de ne sokat) az arccsontodra.
Szemedet szerintem felül egy kis tussal/szemceruzával húzd ki, aztán jöhet szempillaspirál szerintem szőke hajjal így eléggé ki tudod emelni a szemed.
Szemhéjadra ne tegyél sok szemhéjpúdert, max valami halványat, mondjuk olyan színben, amilyen az ingetek (már ha az lesz:))
Ha fekete lesz a kép a tablón, akkor nagyon ne sminkeld ki magad, mert úgy nem lesz vmi szép a kép.
Remélem tudtam segíteni:))
2/2 A kérdező kommentje:
Színes lesz :) és köszönöm :D
2012. dec. 9. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!