Véleletlenül (fekete helyett) kék szempillaspirált vettem. Szerintetek mit lehet belőle kihozni?
Figyelt kérdés
Ha már megvan, gondoltam jó lenne kezdeni vele valamit. Csak nem nagyon érzem, hogy mi az ami megy vele, nem (volt eddig) az én világom... Csak a kék szemhéjpúder...? Minden tippnek örülök! Köszi! :)Egyébként kék szemem van.2009. aug. 20. 13:59
1/6 anonim válasza:
Hát próbáld ki...nekem egyszer lila spirálom volt!!!Imádta,...csak már elfogyott!:´(
2/6 anonim válasza:
szerintem úgy jól nézne ki, hogy ugye a kék spirál és ilyen fehéres-ezüstös szemhéjpúder, de csak vékonyan, és nem nagy területen, épphogy csak egy kis sáv a szemhéjadon:)
de kísérletezgess, sok sikert!
3/6 anonim válasza:
Ha nemrég vetted, talán még emlékszik rád az eladó az üzletben, megpróbálhatnád visszacserélni. Ha gyakran vásárolsz ott, biztos megengednék. Személy szerint én gusztustalannak tartom a szines szempillaspirálokat. Szerintem nagyon természetellenes lehet... Ne vedd magadra, ez csak az én véleményem
4/6 anonim válasza:
Próbáld ki:D Nekem türkizkék és lila is volt (Avon color trend:D), mindkettőt imádtam. Lehet, hogy azt gondolod, nem illik hozzád, de talán jobban áll mint gondolnád:D
Ha meg nem tetszik, remek ajándék egyik barátnődnek, rokonodnak, aki szereti az ilyet;)
17L
6/6 A kérdező kommentje:
Rossmannban (Rimmel) :)
Köszönöm a válaszokat! :)
2009. szept. 1. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!