Nektek tetszik a Lady GaGa parfüm?
2012. dec. 4. 17:32
1/8 anonim válasza:
nekem iiigen , én azt hittem büdös lesz, de nem...vennék is magamnak csak drága :/
2/8 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Teszteltem az üzletben, rajtam még kellemesebb is volt, mint a papírcsíkon/simán kifújva.
Ha nem lenne ilyen drága....
5/8 anonim válasza:
Én karácsonyra kaptam meg egy kettes csomagot :3 Van benne egy üveg parfüm és egy tusfürdő. Mindkettőnek eszményi illata van, bár kissé furcsa érzés lehet, hogy fekete az anyag.
6/8 anonim válasza:
Üzletben teszteltem,szerintem isteni. Aki inkább a savanyú illatokat szereti annak nem lesz a kedvence,mint például anyumnak sem :)
7/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon finom illata van...:)
Misztikus, és tényleg van benne egy boszorkányos vonzerő, és persze Lady Gagás is, mert provokatív és különleges,de ugyanakkor magávalragadó :) Nekem nagyon tetszik,és idővel meg is fogom venni, csak gyűjtök rá:)
8/8 anonim válasza:
Tetszik... nem rég vettem, mert valami újat szerettem volna, és hát sikerült is. Eddig nem találtam olyan illatot, ami erre hasonlított volna. Amióta megvettem mindennap használom. Kicsit komolyabb illat és szerintem inkább különleges alkalmakra, de akkor is... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!