Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit kell tudnom a smink...

Szelesztina kérdése:

Mit kell tudnom a smink tetoválásról?

Figyelt kérdés
régóta gondolkozom a szemöldök és szemhéj tetováláson,de eddig sajnos nincs elég infom ahhoz,hogy dönteni tudjak!
2012. dec. 3. 22:52
 1/4 anonim ***** válasza:
azt,h elég drága,és h önuralom kell hozzá,mert nem ajánlatos mozgatni közben a tetoválandó felületet!
2012. dec. 3. 23:07
 2/4 Joy Turner ***** válasza:
Nekem a szemöldököm van kitetoválva. Nagyon szeretem, mert egyébként alig van szemöldököm, ami van az is szőke, nem lehet formára szedni, szal tök béna. Az tény, hogy nagyon fájdalmas, én nehezen, de kibírtam. És azt mondják, hogy a szemöldök fáj a legkevésbé..... Sztem jó dolog, de fontos, hogy profi csinálja, hogy megtaláljátok a te arcodhoz leginkább illő színt és formát.
2012. dec. 4. 18:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Én csak azt hallottam róla, hogy nem fáj kevésbé mint a rendes tetoválás, csak nem juttatják olyan mélyre. És hogy érzéstelenítőt adnak előtte, mert elég érzékeny területekről van szó. Nekem rendes tetoválásom van, és akárki akármit mond, nekem az is fájt :) Persze utólag azt mondom megérte, de időnként lekapartam volna a falat. Úgyhogy ez sem lehet kevésbé fájdalmas szerintem.
2012. dec. 4. 21:36
 4/4 anonim válasza:
Nekem egyik ismerősömnek van, és azt mondta, hogy alig tudta rávenni magát, hogy visszamenjen javításra, annyira fájt.
2012. dec. 24. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!