Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Használsz piros színű rúzst?

Használsz piros színű rúzst?

Figyelt kérdés
Ha igen milyen márkájút? Egyre több lányon látom a piros színű rúzst, nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e, vagy sem. Milyen alkalmakkor használod? Bulizás? vagy hétköznapokon is?

2012. dec. 2. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, nekem nem tetszik.
2012. dec. 2. 20:42
 2/5 anonim ***** válasza:

én szoktam, akár suliba is, egy She rúzsom van, illetve egy Manhattan, ami egy picit sötétebb

16/L

2012. dec. 2. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Suliba, utcára, alkalmakra.... Tökéletes párosítás a szőke hajamhoz.

Kedvenceim:

Avon Extra Lasting - Pink Peach

Ez egy szaténfényű, cseresznyepiros nagyon tartós rúzs.

Avon Színmegújító Hidratáló Ajakrúzs - Tangerine

Ennek jóval visszafogottabb a színe, világospiros, mintha épp csak epret ettem volna. Enyhén fényes, nem csillámos, hidaratálócsíkokkal.

Avon Mega Impact Ajakrúzs - Really Rosy

Ezt csak alkalmakra használom. Bordós piros rengeteg piros csillámmal. Krémes, könnyen kenődik, kontúrceruza nélkül hamar elmászik.

18/L

2012. dec. 2. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Leginkább alkalmakra használom,hétköznapra picit soknak érzem. Van egy tűzpiros L'oreal rúzsom, egy sötétebb,csillámos Bourjois meg egy bordó Astor ajakfilcem. Nekem az ajakfilc jobban bevált,mint a rúzs,sokkal tartósabb. Más színből viszont a Rimmel rúzsait szeretem a legjobban!
2012. dec. 2. 23:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem, mert nem áll jól. A nyáron vettem egy nagyon szép, élénk vöröses rúzst, aminek volt egy kicsi rózsás beütése is. Viszont nem állt jól, mert a vékony ajkaim még vékonyabbnak tűntek tőle, így hát tovább ajándékoztam tesómnak.

Egyébként, ha jól áll, megfelelő termékekkel kombinálva hétköznapra sem sok. Egyik barátnőm néha hétköznap is használ piros rúzst, de mellé csak BB krémet, púdert és szempillaspirált használ. :)

2012. dec. 3. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!