Mini piros köröm, vagy kicsit hosszabb? Nektek melyik tetszik?
Nekem most hosszú, és pirosra akarom festeni, és azon gondolkodom, h lereszeljem-e, vagy hagyjam hosszan. :)
Köszi nektek!
Rövid piros
A hosszú olyan asszonyos már, a háború idején a 20on éves nők rövidet hordtak, az idősebbek 350-40körül meg hosszabbat
hosszabb jobb.
Egyébként én meg ha levágom, akkor is ki szoktam festeni, meg ha hosszabb, akkor is, szóval mindenféle.
Szerintem a hosszabb körmökön a világosabb árnyalatok mutatnak jobban, míg az élénkebb vagy sötétebb színek a röviden, de ez csak az én véleményem:)
A két két között is jobban tetszik a rövid körmös. Tetszik, amikor valakinek ilyen a körme (ezt most nem fogom tudni rendesen kifejezni), hogy olyan hosszabb a rózsaszín része, látszik, hogy nincs rágva. Én mindig csócsáltam, és nagyon rövidek a körmeim, ha le vannak vágva (netpuszi annak, aki ezt érti).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!