Küldene valaki nekem egy linket egy olyan fotóval, amin látszik, hogy hogyan forrt össze a kiszakadt köldökpiercing helye?
Figyelt kérdés
Szeretném látni, hogy mire számithatok, ugyanis nekem is kiszakadt, még vérzett is, és félek, hogy nagyon nagyon csúnyán fog összeforrni, és akkor mit csináljak?? Köszi a válaszokat/linkeket.2009. aug. 18. 11:11
1/1 anonim válasza:
Sajna képet nem tudok küldeni, egyik ismerősömnek kidobta a szervezet, kiszakadt és neki csak annyi látszik a helyén hogy nem sima a bőr hanem egy kicsit ráncos. de csak közelről lehet jól látni.
Nem tudom hogy ez pontosan hogy van, lehet hogy neki csak szerencséje volt. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!