Fiúk, nektek tetszik egy lányon a köldökpiercing?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem divat, és mondjuk ne agyonszolizott cicababát képzeljetek el, hanem normális, igényes lányt igényes piercinggel.2011. jún. 4. 01:01
1/12 anonim válasza:
Ez csak saját vélemény, de nem igazán szeretem ha egy lány mindenféle fémmel van teletűzdelve (fülbevaló nem ideszámít persze)
20/F
2/12 anonim válasza:
Egyszer még évekkel ezelőtt megkérdeztem az akkori barátomat sms-ben, hogy neki tetszik-e a köldökpiercing?
Soha nem kaptam tőle olyan gyorsan választ, mint akkor. :D
Eszedbe ne jusson! - ezt írta. :)
3/12 anonim válasza:
Szép feszes hason igen, de löttyedt hason kb szánalmas szerintem.
5/12 anonim válasza:
"normális, igényes lányt igényes piercinggel"
ez meg ráadásul ellentmondás
6/12 anonim válasza:
Jaj ne hallgass ezekre, én most csináltattam 29 éves fejjel köldökpiercinget, és az összes hapsinak tetszett akinek megmutattam, persze csak lapos vagy viszonylag lapos hason néz ki jól, az enyém is egyszerű dupla köves, nagyon szép halvány lila, ha tetszik csináltass én imádom!!!! Most ha kifekszem napozni annyira szépen csillog:)
7/12 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: gondolom, nem mondanák a szemedbe, hogy bocs, ez undoritó, miután már megcsináltattad...
Amugy szerintem is gusztustalan, még lapos hason is..
8/12 anonim válasza:
Nekem is van köldökpiercingem.:)Nekem nagyon tetszik, szerintem nem undorító.Mondjuk azok a lógós, agyoncsicsázott köldökpiercingek nekem sem tetszenek.
9/12 anonim válasza:
Ne az legyen a szempont, hogy másnak tetszik-e vagy nem! Én kb 1 hónapja csináltattam, azért mert NEKEM tetszik, szerintem ez a lényeg. Aki szeret, az így is, úgy is elfogad.
10/12 anonim válasza:
Nekem elhiheted a szemembe mondanák, mert őszinték a vörös hajamra is megmondták anno hogy béna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!