Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Manapság miért lett divat a...

Manapság miért lett divat a cigányoknál a piercing?

Figyelt kérdés
Gyakran látom az utcán, hogy nagyon sok cigánynak száj és szemöldök pc-je van vagy esetleg fültágítója.. Tudtommal az ilyeneket többnyire rockerek csináltatják magukra. Sztem tökre felháborító, h most ezeknél is divat.. Nektek mi a véleményetek? Csak normális válaszokat!
2012. nov. 28. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Mert ez a raj a páwáknál.

Tőlem lyukasztgassák csak magukat.

2012. nov. 28. 20:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Követik, mint a többi divatot..Az összes díszb.zinak is van már pc-je és tágítója a kis rózsaszin pólója mellébocs páwának vagy mik ezek..
2012. nov. 28. 20:05
 3/8 A kérdező kommentje:
De a rockerek és a cigányok utálják egymást.. most akk mégis az ő stílusukat követik? o.O
2012. nov. 28. 20:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem csak rockerek hordanak piercinget... Minden stílusban megtalálható, ezt BÁRKI hordhatja.
2012. nov. 28. 20:52
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Neeeeeee!!! Most egy világ összedőlt bennem, a szemöldök pc már megszokott tőlük, de a száj és a fültágító?! Úristen, hová fajul ez a világ? Még szerencse hogy nem találkoztam egy ilyennel sem...
2012. nov. 28. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok se cigány se rocker mégis nagyon sok piercingem van. Ez nem ettől függ.. bár fültágítós cigányt még nem láttam, na, az nem mindennapos. :)

Szerintem mindenki hordjon ami neki tetszik. :) Engem nem zavar. Mindenkinek ugyanolyan joga van a neki tetsző ékszereket viselni. Most akkor én is vegyem ki a piercingeket mert nem vagyok rocker?

2012. nov. 29. 16:09
 7/8 anonim ***** válasza:
És ennyi erővel a magyaroknál miért lett divat? :D Hülye kérdésre, hülye válasz....
2012. nov. 30. 12:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A romáknak ugyan olyan joguk van hordani testékszereket, mint a magyaroknak. Egyet értek az előzővel. Ennyiből a magyarok miért kaptak rá? Elvégre nem magyar találmány a piercing.

És az is ostobaság, hogy csak a rockerek hordják. Ugyan úgy megtalálható az emoknál, punkoknál, hétköznapi személyeknél, indiaiaknál stb.

Szóval felőlem hordhatnak.

2012. nov. 30. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!