Ha az ajak piercing szúrásakor érzéstelenítenek, akkor tényleg nemérzünk semmit?
Figyelt kérdés
Holnap megyek szúratni.Kicsit bevagyok tojva:D2009. aug. 17. 20:38
1/8 anonim válasza:
Ne legyél mert annál rosszabb, oda nem adna érzéstelenítőt szóval ki kell bírnod, nekem se adtak tágítónál amikor szikével vágták a cimpám...:(
2/8 anonim válasza:
Én kaptam érzéstelenitőt, és nem éreztem semmit. Azért ne nézz oda, amikor szúrják, de nekem nagyon segitőkész volt a srác, aki szúrta. Nem szalonban volt, hanem nála otthon, mert maszekban csinálta, de semmi probléma nem volt vele, mindent részletesen elmagyarázott, sőt, mondta, hogy megvan a száma, ha bármi probléma lenne, nyugodtan hivjam! Én azért kérnék a helyedben érzéstelenitőt, nekem jó volt, hog volt. Nem fájt semmi, nem éreztem semmit, csak kicsit bedagadt, és aztán amikor már elmúlt a f.csillapitó hatása, akkor éreztem, hogy ott egy kis seb, de komolyabb fájdalom nem volt. Aztán minden nap többször csináltam kamillateát és azzal lemostam, kivül-belül, illetve bekentem Tetran kenőccsel, ami azt hiszem, fertőtlenit. Nekem mindezt a srác mondta el még a szúrás előtt. A seb kb 2-3 hét alatt minden probléma nélkül begyógyult. És imádom a piercingem! :)
3/8 A kérdező kommentje:
De, érzéstelenítenek.Lidocain spray-t használnak,álltalában.
2009. aug. 17. 21:07
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:) Más is irja le még a tapasztalatát.:DDD
2009. aug. 17. 21:08
5/8 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek is leérzéstelenítették, de mikor szúrták neki, akkor vette észre, hogy nem eléggé, és nagyon fájt neki. persze ez nem egy jónevű szalonban volt, ha jó helyre mész, akkor ilyen biztos, hogy nem fordulhat elő.
6/8 anonim válasza:
Ez hülyeség, "jó nevű" szalonban is lehetnek kontár emberek, szerintem nem lehet rámondani, hogy most ha drága helyre mész akkor ott minden szuperül fog menni... Menj olyanhoz, akinek magának is vannak szép piercingjei, vagy akit sokan ajánlanak, hogy jó szakember, mert ehhez sem ért mindenki, sőt! - második voltam
7/8 anonim válasza:
Ja, ha érzéstelenitenek, akkor készülj fel rá, hogy folyni fog a nyálad - nálam a srác a kezembe nyomott egy nagy szemeteszsákot, ami fölé hajoltam, és nem is éreztem kellemetlennek, mert a srác mindenről olyan természetesen beszélt és előtte mindent elmagyarázott...
8/8 anonim válasza:
nekem nem volt érzéstelenítés, és csak egy pillanatig fájt. ha gyökér vagy ne szurass
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!