Milyen a sminkem?

Figyelt kérdés

Tudom, semmi extra, de azért érdekel, hogy ez így jó?

Meg az arcom nagyon csúnya?

[link]

2012. nov. 27. 13:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nagyon szép bőröd van.

De a smink... ezek az összeragadt pillák elég igénytelen hatást mutatnak.

2012. nov. 27. 13:51
 2/13 anonim ***** válasza:

Rejtett szemhéjad van, és nem annak megfelelően sminkelsz.

Keress rá!

A bőröd...

kicsit tágak a pórusaid, de semmi extra. Tisztítás, pakolás, pórusösszehúzó...

2012. nov. 27. 13:59
 3/13 A kérdező kommentje:

köszi a váalsuzokat.

oo köszi második meg is nézem :))

2012. nov. 27. 14:02
 4/13 anonim ***** válasza:
jó a sminked, az arcodból kb semmit nem látni, csak hogy szép a szemed
2012. nov. 27. 14:51
 5/13 A kérdező kommentje:
köszi, hát igazából az arcom alatt a bőrömet értettem :)
2012. nov. 27. 14:57
 6/13 anonim ***** válasza:
A bőrödből ami látszik szép, kicsit tág pórusú, de amúgy tényleg jó, bár az enyém lenne ilyen... A sminkből nekem a tusvonal nagyon erős, kicsinyíti is a szemed. Ha ragaszkodsz a tushoz, inkább csak hajszálvékonyan használd. Nem tudom milyen spirált használsz, de kicsit tényleg össze vannak tapadva a pilláid. Nagyon jó a Max Factor False Lash Effect, szépen szétválaszt, most féláron van a Rossmannban (vagy ha veszel 3300-ért egy Facefinity alapozót - ami szintén nagyon jó - akkor adnak egyet ajándékba). Remélem nem sértődsz meg, hogy ezeket írtam, tényleg csak jó szándékkal mondom a véleményem, hogy én a helyedben hogy csinálnám. :)
2012. nov. 27. 15:51
 7/13 A kérdező kommentje:
6os köszönöm nem sértődök meg :) örülök, hogy kaptam tanácsokat ! :)
2012. nov. 27. 16:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Mivel csak kis rész látszik a szemhéjadból egyáltalán nem előnyös, ha kihúzod tussal!!! Mindenképp kerüld. Ilyen esetben a világosabb szemhéjfestékek állnak jól, a sötét optikailag még kisebbnek láttatja az amúgy is kis szemhéjadat.
2012. nov. 27. 21:46
 9/13 A kérdező kommentje:
tudom, de sötétbarna a hajam és a színes szemhéjfestékek nagyon bénán állnak rajtam szeritnem
2012. nov. 27. 22:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Barna minden világos árnyalatát használhatod, emellett lilát, világoskéket, rózsaszínt, aranyat stb. stb.
2012. nov. 27. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!