Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Zselés vagy inkább porcelán...

Zselés vagy inkább porcelán műköröm?

Figyelt kérdés

Nemsokára tervezem hogy csináltatok műkörmöt zseléset vagy porcelánt?Egy körmös azt mondta hogy a porcelán sokkal tovább bírja!Tapasztalatok esetleg?

Hogyan zajlik a múkörömépítés?Az eredeti körömre teszik, vagy külön körmöt tesznek fel?Nem akarom azt hogy túlságosan műnek hasson!Amúgy csak egy kicsi francia körömre gondoltam,egy kis mintával benne!

2009. aug. 17. 13:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Első alkalommal rövidre vágják a körmödetés műanyag tippet tesznek rá. Ezt egybereszelik a saját körmöddel. Innentől kezdve szinte olyan mintha az is a saját körmöd lenne. Utána levágják akkorára amilyen hosszúra te szeretnéd. Erre tesznek folyékony porcelánt vagy zselét. Beleépítik a mintát amilyent kiválasztasz. Lámpa alatt kell szárítani...stb..stb...Utánna még csiszolják, lakkozzák..

Van olyan is amit a saját körmödre tesznek, és van épített köröm is. Ezeket most leírni nagyon hosszú lenne. A porcelán keményebb, a zselé rugalmasabb anyag. Kinek mit bír a körme ezt ki kell tapasztalni. Nekem a zyelé hamar levált ezért porcelánom van. Nagyon szeretem, és tartós.

Azt gondolom hogy a szépsége és tartóssága attól is függ, hogy ki csinálja és milyen anyaggal dolgozik.

Az a legjobb ha a körmös megnézi a kezeidet és javasol neked valamit. Mégis csak ő ért hozzá. A lényeg az hogy ne kontárhoz menj és akkor nagyon szép lesz, elégedett leszel. Javaslom, hogy a környezetedben nézd meg kinek milyen van és informáld le a körmöst aki csinálta. Majd ezután válassz kihez mész.

Sok sikert!

2009. aug. 17. 13:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a zselére szavazok. Rugalmasabb mint a porcelén ezért kevésbé törik le. Hogy hogy teszi fel az attól függ. Ha elég hosszúak a körmeid akkor csak bevonja azt zselével és jó tartós lessz. Van aki csinél körömépítést akkor a sajátkörmödet hosszabítja meg zselével de én ezt nem szeretem. A 3. verzió az amikor műanyag tippet ragaszt a körmödre azt méretre vágja és arra kerül több réteg zselé.Nekem egy hónapig bírja az utólsó változat.
2009. aug. 17. 13:39
 3/8 anonim válasza:
100%

Ez tényleg a körmödtől függ, na meg hogy ki csinálja.

Nekem ugyanolyan tartós volt a porcelán is, mint a zselé. Viszont én mostmár csak zseléset csináltatok, 4-5 hetet bír. A mostani épp 6 hete van fenn :) Semmi baja. Nekem a saját körmömre építi, ez sokkal jobban bevált, mint ha rakott volna rá tipet.

De ténylg az a legfontosabb, hogy jó körmöshöz menj, és ő minden kérdésedre tud válaszolni!

2009. aug. 17. 14:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Rendeben..érdeklődök ismerősöknél..köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 17. 14:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Manapság már nem nagyon akarnak tippet feltenni a műkörmösök, még kérésre sem, inkább építik a műkörmöt. Én zselést szoktam csináltatni. A porcelánról én meg azt hallottam, hogy nem olyan rugalmas, könnyen törik. Lehet, hogy jobb, de nekem a zselés bejött, úgyhogy nem is akartam soha változtatni. Nekem sincs hosszú, és általában franciát szoktam kérni.
2009. aug. 17. 15:04
 6/8 anonim válasza:

nem feltétlen raknak tipet. választhatsz épített és tipes között. azon belül zselés vagy porcelán küzül. én spec jobban szeretem az építettet, mert azt a saját körmödre rakják rá és meghosszabbítják-ezesetben nem vágják telljesen rövidrea saját körmöd. a zselésre nem kell annyira vigyázni, hogy jaj le ne törjön, mint a porcelánra, mert az rugalmasabb kicsivel. a porcelánnal viszont gyönyörő mintákat lehet kihozni.

én építettet és zseléset javaslok, mert ahogy írtad, csak franciát akarsz és kicsi díszítést és arra ez praktikusabb. :)

2009. aug. 21. 12:08
 7/8 A kérdező kommentje:
köszííí :)
2009. aug. 21. 12:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem a tip-es bírja a legtovább.
2009. aug. 22. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!