Zselés vagy porcelán műköröm?
Nekem volt porcelán körmöm több, mint 1 évig, zselés meg kb. 3 hétig, és utána visszacsináltattam porcelánra. :D
A porcelán egy masszívabb, erősebb anyag, a zselé meg nem annyira. Látszólag ugyanúgy néz ki mindegyik, mindegyik szép, de Én a porcelánt jobban szerettem, tovább tartott sokkal.
A zselés körmömet véletlenül odaütöttem vminek, és lepattant a vége. A porcelánnál ez nincs így.
A zselés, az ha törik, akkor letörik a vége, vagy letörik a tövénél, lényeg, hogy nem szép, és mehetsz vissza csináltatni. A porcelánt meg tényleg nagyon bekell vágnod vahova a kezed, hogy az letörjön. :D
Nekem ez volt a fő szempont, nem akartam hetente javíttatni menni a körmöshöz. :)
Valaki meg a zselére esküszik, majd megtapasztalod, de Én porcira szavazok. :)
Bocsi, hogy hosszúra sikerült, csak gondoltam leírom, h miért "jobb" a porci. :)
Sziasztok!
Mindenki válaszát köszönöm szépen.:) Főleg az utolsó kedves válaszadó bővebb hozzászólását, mert ez alapján azt hiszem sikerült döntenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!