Mi a véleményetek az essence soft matt touch alapozóról?
Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 23:06
1/2 anonim válasza:
Zsiros borueknek jobb mert hab allagu. Amugy en szerettem.
2/2 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó. Nekem durva bőrhibáim vannak, hegek, erek, tág pórusok, pattanások, stb., és ez fedi el legjobban. Az ára is jó, kevés kell belőle, sokáig elég. Egy negatívumot tudok róla mondani, hogy nem annyira tartós. Matt hatású, tehát nem kéne rá feltétlen púder, de azért egy kevéssel tartósabbá lehet tenni.
2 tégellyel használtam el, de most inkább Catrice-t vettem. Semmi különbség az alapozók között, de a Catrice üvegtégelyéből sokkal könnyebb kiszedni a cuccot. Az Essence-nek béna a formája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!