Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért divat a beesett arc?

Miért divat a beesett arc?

Figyelt kérdés
Mármint mikor oldalt az arcra sötétebb púder vagy pirosító kerül... ettől olyan beesett arc hatása van mindig. De sok nő csinálja, szinte mindegyik aki komolyan sminkel, de én ezt nem látom szépnek. Sokkal szebb a tiszta egyszínű bőr... vagy ezt csak én látom így?
2012. nov. 23. 13:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Akinek kerek arca van, annak ez jól áll, mert keskenyíti az arcot. Viszont azt én sem értem, hogy akinek szép formájú, kicsit hosszúkás arca van, az minek csinálja... Valószínűleg mert most az a divat, hogy nézzünk ki minél soványabbnak, és ezzel is rásegítenek.
2012. nov. 23. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is szebb. Bár ha már pirosítót tesz magára, akkor ne nézne úgy ki, mint egy bohóc, bár sokaknak nem megy.
2012. nov. 23. 14:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek veled. sokkal szebb a természetes arcbőr.. max színezett hidratáló, még alapozó is felesleges szerintem.
2012. nov. 23. 16:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Hogy kiemelje az arccsontot. Ahogy az első válaszoló írta, jól áll a kerekebb arcú lányoknak - amilyen én vagyok, bár én nem szeretem ezt a sminkelési módot (általában inkább bronzosítót szoktak így használni). Ha használok pirosítót, akkor az "almácskáimat" festem ki leheletvékonyan, az nekem jobban tetszik.
2012. nov. 23. 18:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Eredetileg az kontúr lenne. De sokan azt hiszik hogy akkor lesz jó, ha odabarmol egy nagy barna maszatot és jól látszik, pedig nem.

A kontúr azért kell mert ha lealapozzuk és púderezzük az arcunkat akkor eltűnnek a vonalaink, ezért "visszafestjük őket". Ez nem nagy barna pacát jelent-mint ahogy sokan hiszik, hanem egy leheletnyi sötétebb púdert vagy bronzosítót, vagy 1-2 árnyalattal sötétebb pirosítót.

Ha valakinek olyan az arca hogy vékonyítani szeretné, mert mondjuk túl kerek, akkor azoknak is jót tehet az ilyen kontúr. De nem kell túlzásokba esni. Ezt általába elfelejtik!:)

2012. nov. 23. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!